Syöpäjärjestöt kannustavat nuoria miehiä pelaamaan Taskubiljardia eli rohkeasti tunnustelemaan omia kiveksiään ja huolehtimaan terveydestään.

Taskubiljardipäivänä keskustellaan kivessyövästä ja kannustetaan miehiä huolehtimaan itsestään. Syöpäjärjestöt kannustavat nuoria miehiä pelaamaan Taskubiljardia eli rohkeasti tunnustelemaan omia kiveksiään ja huolehtimaan terveydestään. Samalla kun kädet on laitettu taskuun, voi taskunpohjalta näppärästi lahjoittaa kolikot ja tukea miesten syöpäsairauksien tutkimusta ja ennaltaehkäisevää työtä.

- Syömällä kovaa rasvaa ja tupakoimalla ei tulla koviksi jätkiksi. Reilusti lisää kasviksia ruokavalioon, kertoo Katja Aktan-Collan.

Lumilautailija Eero Ettala näyttää esimerkkiä Eero Ettala, yksi suurista suomalaisista lumilautailunimistä, näyttää nuorille esimerkkiä nyt myös Taskubiljardin saralla.

- Tämä kampanja tuntui heti niin hyvältä, että halusin ehdottomasti olla mukana. Haluan samalla kannustaa kaikkia miehiä nauttimaan liikunnasta ja terveistä elintavoista. Faktahan on, että tupakka vetää jalat veltoiksi, kasviksilla pidetään homma hanskassa, toteaa Ettala.

Kampanjaa voi tukea ostamalla esimerkiksi Auto Bild Suomi –lehden, joka on yksi kampanjan päätukijoista. Eero Ettalasta on tehty kampanjaan myös kännykkäpeli, jonka  voi ladata ilmaiseksi AppStoresta.

Katso kampanjavideo tästä.

Taskubiljardi-kampanja käynnistyy elokuun puolessa välissä ja huipentuu 9.9. vietettävään Taskubiljardipäivään. Tukituotteisiin ja talkooporukkaan voit osallistua osoitteessa: www.facebook.com/taskubiljardipaiva.