Ihonhoidon viisi vaihetta puunaavat kropan huipputerään, jota kehtaa esitellä niin purjeveneen kannella kuin rantalentiskentällä.

Ihonhoidon viisi vaihetta puunaavat kropan huipputerään, jota kehtaa esitellä niin purjeveneen kannella kuin rantalentiskentällä.

Kuori iho

Kuori ensin talvikarsta ja harmaa hilseily pois. Jo yksi kuorintakerta kirkastaa ihoa. Muuta­man kerran käsittely myös silottaa karheuden. Jatka kuorimalla iho säännöllisesti kerran vii­kossa. Kun turhat köhnät on karistettu päältä pois, hoitotuotteet pääsevät vaikuttamaan iholla paremmin.

H&M-vartalonhoitosarja sisältää sertifioituja luomuraaka-aineita. Laventelin ja mintun tuoksuisen Body Scrub -kuorintavoiteen, 6,95 e / 200 ml, aprikoosinsie­menrouhe rapsuttaa kulahta­neen ihokerroksen pois.

Poista karvat

Häädä villinä rehottavat pehkot kainaloista, sääristä ja bikinirajasta. Valitse poistotapa kipukynnyksesi ja toivomasi lopputuloksen mukaan. Älä poista ihokarvoja, jos ihosi on ärsyyntynyt tai rikki.

Remington Smooth&Silky 3 in 1 -epilaattorin, 89,95 e, mukana tulee kuorintakinnas, kaksi nyppivää ajopäätä ja lady shave -ajopää. Laitteessa valmiina oleva kosteuttava aine ja hierontanystyt lievittä­vät nipistelyä hiukan.

Silota muhkurat

Vaikka iho on kuorittu ja karvat häädetty, lä­heltä tiirattuna pinta voi vielä muistuttaa riisipussia tai pahimmillaan perunapeltoa. Anna selluliitille lähtölaukaus ja pane vipinää pinta­verenkiertoon ja aineenvaihduntaan.

Dior Svelte Body Hydrating and Firming -voide lupaa kosteuttami­sen lisäksi palauttaa kropan kiinteäk­si ja sutjakaksi, 59,90 e / 200 ml.

Kosteuta hipiä

Ennen kuin ampaiset biitsille, muista vielä kosteutus. Mitä useammin treenaat ja suihkuttelet, sitä tärkeämpää on käydä säännöllisesti voidepurkilla. On helpompaa pitää iho tasaisen kosteana kuin alkaa pehmittää rutikuivaa ihoa. Kosteutettu iho myös joustaa ja pysyy paremmin ehjänä.

Nyt saa läträtä suklaalla! Kaakaovoita ja omega-rasvahappoja sisältävä Ziaja Cocoa Butter, 9,95 e / 200 ml, sekä tuoksuu että näyttää suklaamousselta. Voide kosteuttaa täyteläisesti ja parantaa heti ihon sävyä.

Sävyä pintaan

Malta sekunti, vielä voit parantaa. Häivytä kalpea väri itseruskettavalla tai kosteusvoiteella, joka sävyttää ihoa kevyesti asteittain.

Geelimäinen Nivea Sun Touch -itseruskettava, 11,60 e/ 150 ml, levit­tyy unelmanohuesti ja antaa kauniin sävyn. Sopii kasvoille ja vartalolle.

Teksti Sini Kesänen Kuva Lehtikuva