Mökkeily ja festarit – siinä kaksi olennaista kesän elementtiä. MeNaiset.fi:ssä voit tällä viikolla lukea Saimi Hoyerin mökkitunnelmista ja äänestää kesän kuuminta muusikkomiestä.

Mikä tekee kesän? Pulahtaminen vilpoisaan järveen saunan jälkeen, litra mansikoita torimyyjältä vai kylmä siideri terassilla? Itselleni yksi olennainen kesän elementti ovat festarit. Puolentoista viikon päästä kutsuu Seinäjoen Provinssirock, ja elokuussa suuntaan Flow-festivaaleille Helsingissä.

Siksipä kesä on myös oivaa aikaa äänestää, kuka on kuumin suomalainen muusikkomies. Olemme valinneet eri musiikinlajeista 15 kandidaattia, joiden lisäksi voit myös ehdottaa omaa suosikkiasi. Samalla osallistut Lumene-tuotepaketin arvontaan. Voin jo nyt paljastaa oman suosikkini: se on Don Johnson Big Bandin nokkamies Tommy Lindgren. Söötti, lahjakas ja fiksukin vielä.

Vastaa myös etusivulla olevaan Viikon kysymyksen ja kerro 7.6. mennessä, aiotko itse tänä kesänä lähteä festareille.

Paitsi festareilla, kesä kuluu tietysti myös mökillä. MeNaiset.fi:ssä omista mökkikokemuksistaan kertoo malli-juontaja Saimi Hoyer, joka viettää suvensa perheen mökillä Punkaharjulla. On hauska kuvitella Suomen Huippumalli haussa -sarjan pelottava ja huippumuodikas tuomari kalassa lammasturkki päällään…

Jälkikirjoitus-blogissa puolestaan puhutaan tällä viikolla hiuksista: muuttumisleikistä jutun kirjoittanut Rosanna Serkamo pohtii, miksi hiukset ovat monelle naiseuden mitta.

Suloista suvea!

Maija

P.S. Vielä voit osallistua myös kyselyyn karvanpoistosta, joka on voimassa 11.6. asti.