16 keskikokoista tai 10 isoa leivosta
Valmistusaika: 40 minuuttia

taikina:
3 munaa
1 munan keltuainen
2 dl tummaa ruokokidesokeria
1 dl juoksevaa (pullo)margariinia
3 dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1/2 dl Myllyn Paras Kauraleseitä
2 tl leivinjauhetta
1 dl kevyt kermavalmistetta (7 %)
2 dl mustikoita

kuorrutus:
1 munan valkuainen
1 prk (200 g) Philadelphia-tuorejuustoa
3 rkl (tummaa) sokeria
1 tl vaniljasokeria

koristeluun:
1–2 dl mustikoita

Vaahdota munat, keltuainen ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon taikinan muut ainekset ja sekoita varovasti tasaiseksi. Jaa taikina  muffinivuokiin, esimerkiksi tukeviin paperi- tai foliovuokiin tai silikonivuokiin.
Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia muffinien koosta riippuen. Valmista kuorrutus. Vaahdota valkuainen ja sekoita siihen huoneenlämpöinen tuorejuusto. Mausta kuorrutus sokereilla. Levitä kuorrutus
jäähtyneiden kakkusten päälle, koristele mustikoilla.

Vinkki!
Kauraleseiden tilalla voit käyttää Kuidukas Kolmen Viljan Leseseosta!

Katso myös:

Punajuurikeitto juustoravioleilla

Blinikakku

Jyväsämpyläsolmut

Kukkapastasalaatti ruistaikinakupissa

Kaurakeksikakku

Letturullat

Mustikka-cupcakes

Kanttarellisarvet

Tuorepuuroshotti

Suklaakorvapuustit

Makupastavuoka

Piparit