Me Naiset
|
Marjut Laukia

Julkkikset kaveeraavat tämän hetken kuumimpien muotisuunnittelijoiden kanssa.

Marc Jacobs ja Sofia Coppola

Marc Jacobs johtaa sekä omaa merkkiään että luksuslakuistaan tunnettua Louis Vuittonin muotitaloa. Kummisetä-ohjaaja Francis Ford Coppolan tytär Sofia Coppola ohjaa elokuvia. Sofia on suunnitellut yhteistyössä Louis Vuittonin kanssa myös oman laukkumalliston.

Stella McCartney ja Gwyneth Paltrow

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Beatles-Paulin tytär Stella McCartney suunnittelee kauniisti räätälöityjä  vaatteita, joihin jokainen nainen haluaisi pukeutua. Äitiys yhdistää sekä Stellaa että hänen näyttelijäystäväänsä Gwyneth Paltrowia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Karl Lagerfeld ja Diane Kruger

Liekö saksalaisilla juurilla jotain yhteyttä siihen, että näyttelijä Diane Kruger istuu aina muotitalo Chanelin näytösten eturivissä. Suunnittelija Karl Lagerfeld puolestaan on muotialan legenda.

Christopher Bailey ja Emma Watson

Burberryn mainoskasvona nähty Potter-tähti on kasvanut aikuiseksi. Ja mikäpä pukisi brittiä paremmin kuin takeistaan tutun muotitalon trenssi. Suunnittelija Christopher Bailey on tuonut perinteiseen linjaan lisää asennetta.

Miuccia Prada ja Carey Mulligan

Prada on tunnettu siitä, että sen näytöksissä kävelevät tuoreimmat kasvot. Nuori näyttelijätär Carey Mulligan sopii modernin Prada-naisen muottiin täydellisesti lyhyine hiuksineen ja särmikkäine asenteineen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla