Miina ja Heikki avioituivat viime kesänä sarjan kuvauksissa. Kuva: MTV
Miina ja Heikki avioituivat viime kesänä sarjan kuvauksissa. Kuva: MTV

Ensitreffit alttarilla -sarjan viidennellä kaudella katsojien sydämet sulattaneet Heikki ja Miina päätyivät eroon.

Ensitreffit alttarilla -sarjan suosikkipari Heikki ja Miina ovat eronneet, kertoo MTV Uutiset. Pariskunta avioitui sarjan viidennellä kaudella, syksyllä 2018.

– Olemme päätyneet eroon, mutta olemme hyvissä väleissä ja arvostamme toisiamme syvästi. Toivomme toisillemme vain ja ainoastaan hyvää, vaikka tiemme nyt erkanevat, Miina ja Heikki kertovat MTV Uutisille.

Heikin ja Miinan mukaan rakkausrealityyn lähteminen on ollut molemmille hyvä kokemus kaikesta huolimatta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Ensitreffit alttarilla on ollut huikea ja opettavainen kokemus, eikä meistä kumpikaan kadu ohjelmaan mukaan lähtemistä – päinvastoin. Prosessi opetti meille paljon itsestämme ja parisuhteista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Käännämme katseet pikkuhiljaa tulevaisuuteen, jolla on toivottavasti paljon annettavaa – rakkaudessa ja elämässä yleensä, Miina ja Heikki kertovat.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AVASuomi (@avasuomi) on

Todellinen tutustuminen alkoi kameroiden sammuttua

Pariskunta kävi läpi valtavan elämänmuutoksen ohjelman myötä. Heikin ja Miinan suhde alkoi kompuroiden, mutta roihahtanut romanssi sulatti lopulta myös katsojien sydämet. 

– Vuosi sitten päätin, että seuraavasta vuodesta tulisi kaikkien aikojen vuosi elämässäni, ja sitä se todella on ollut, Miina kertoi Me Naisille loppuvuodesta.

Tänä keväänä tohtoriksi väittelevä Heikki paljasti joulun alla, että todellinen tutustuminen alkoi vasta sarjan kuvausten jälkeen.

– Meille kuuluu nyt oikein hyvää. Ohjelman loppumisen jälkeen olemme ottaneet aikaa palautumiseen ja käyneet läpi kesän ja syksyn tapahtumia ja fiiliksiä. Sen ansiosta olemme löytäneet uuden vaihteen tutustumiseen, mikä tuntuu todella kivalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla