Kesän kynnyksellä kiinnostavat niin karvanpoisto kuin meditointikin. Lähilomailija suuntaa autolla Itämeren kiertomatkalle.

Sheivaus, vahaus, sokerointi, epilointi. Naisten karvanpoisto on kokonaan oma taiteenlajinsa, jossa eri koulukunnilla on vankat kannattajansa. Vastaa karvanpoistoaiheiseen kyselyymme ja kerro, miten sinä trimmaat karvoitukseksi – vai suositko kenties luomumallia?

Kesä lähenee, ja monessa huushollissa tehdään matkasuunnitelmia loman varalle. Näinä ilmastonmuutoksen aikoina kannattaa muistaa, että lähelläkin on paljon nähtävää. Aina ei ole pakko lentää maapallon toiselle puolelle.

Me Naisten numerossa 22/2009 on laaja matkareportaasi reissusta ympäri Itämeren. Toimittajamme kiersivät Baltiassa, Puolassa, Saksassa, Tanskassa ja Ruotsissa ja listasivat automatkaajalle kiinnostavimmat pysähdyspaikat. Nettiin olemme puolestaan koonneet tiiviin tietopaketin siitä, miten autoreissulle pääsee ja minkälaisia asioita matkatessa kannattaa ottaa huomioon.

Liikaa äksöniä ja ohjelmaa ei lomalle silti kannata haalia: aikaa pitää riittää myös puhtaaseen olemiseen ja laiskotteluun. Lue Loman alku näkyvissä! -jutusta vinkit, joilla pääset kesälomalle stressaamatta. Jos taas haluat viedä pääntyhjennyksen korkeammalle tasolle, tutustu meditointiin terveystoimittajamme Elina Jäntin artikkelissa ja Jälkikirjoitus-blogissa.

Leppoisaa viikkoa!

Maija