Mentalisti Noora Karmalla on takanaan rankka vuosi. Siitä huolimatta hän muistuttaa, että erosta voi seurata myös hyvää.

Mentalisti Noora Karma rauhoittaa loppuvuoden 10- ja 8-vuotialle lapsilleen. Viimeisen pikkujoulukeikan jälkeen kolmikko suuntaa viikon lomalle Kanarialle, josta he suuntaavat suoraan Nooran vanhempien mökille Kalajoelle jouluaatoksi. 

Nooralla on takana rankka ja vaiherikas vuosi. Helmikuussa avioero Jani Strömsholmista tuli voimaan ja pari muutti erilleen. Liitto ehti kestää vain yhdeksän kuukautta.

– Kevät meni siinä, kun etsin energiaani takaisin. En hirveästi käynyt missään. Tuli sellainen totaalinen väsymys. Ei uupumus tai masennus, mutta ymmärsin, jos olisin jatkanut samaa tahtia, niin sellainen ei olisi ollut kaukana.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Noora erosi lastensa isästä, taikuri Alfonso Riosista vuonna 2013 ja hoiti lapset uransa ohella sen jälkeen pitkälle yksin. Noora onkin iloinen, että Jani on ollut lasten elämässä läsnä eron jälkeenkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Paljon hyviä asioita on tapahtunut eron jälkeen. Olen onnellinen, että perhedynamiikkamme on säilynyt ennallaan. Lapset pitävä Jania isänään. Jos minulla on pidempi keikkamatka, Jani tulee meille ja heillä on siellä tutut kuviot.

– Usein eron aikaan on paljon riitelyä, mutta meillä se loppui siihen. On hyvä muistaa, että ero ei ole aina pelkästään huono asia. 

Unelma toteutui

Kesän Noora matkusteli ja mietti uusia suunnitelmia. Vuoden alussa hän avaakin Sipoossa oman Talent-koulu, jossa opettaa myös itse.

– Puuhasin koulua koko syksyn ja olen helpottunut, kun kaikki alkaa olla valmista verhojen laittamista vaille. Kouluun on ilmoittautunut pelkästään taikurioppilaita jo kolmekymmentä.

– Vuosi on ollut kaikille rankka ja muutoksia on ollut paljon. Ennen ensi vuotta haluan viettää mahdollisimman helpon ja kiirettömän joulun. Meillä on ensimmäistä kertaa kotona muovikuusi, Noora naurahti tällä viikolla ystävänsä Laura Paloheimon Sinut haluan vain -äänikirjan julkaisujuhlassa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla