ssabu

Kuvasta löytyvät siis Dermosililta: aurinko ja meikkipuuteri, trio peitevoiteet, kulmakynä, ripsi-ja kulmageeli ja meikinpohjustusvoide. Maybellineltä: Colossal cat eye ripsiväri, Master sculpt korostus ja varjostus puuteri, baby lips huulivoide. Rimmeliltä musta silmänrajaus kynä. Lumenen CC-meikkivoide ja Avonin 3D huulikiilto. Näihin kaikkiin on mennyt rahaa noin 85€.
Luottotuotteeni on ehdottomasti minun ripsivärini. Maybellinen cat eye tekee kyllä sen mitä lupaa ainakin minun ripsilleni. Omistan aika pitkät ripset mutta en kovin tuuheita. Toinen luottotuotteeni on kulmakynä. Näillä kahdella teen arkimeikkini yleensä. Saatan sipaista kasvoille meikkipuuteria ja kesällä vielä päälle aurinkopuuteria. Ripsivärini on ollut näistä se kallein ja hinta taisi olla noin 13-14€.
Arkimeikkailuissa mottoni on että mitä vähemmän sen parempi. En koe että esim. töihin tai jos käy kahvilla ystävän luona tai toisin päin että tarvitsisi olla mitään muuta kun kasvot pestynä, kulmat ja ripset laitettuna ja ehkä vähän huulirasvaa. Juhla/biletys meikkaukseen on mukava sitten lisätä noita muita tuotteita mitä meikkipussistani löytyy. Esim. korostuksia ja varjostuksia, peitevoiteita meikin alle, rajauksia/luomivärejä silmiin yms. Päivittäin käytän ripsiväriä + kulmakynää ja vähiten käytän näistä silmänrajaus kynää.

Kommentit (0)