Me Naiset soi -kuoroteos sai elokuun lopussa kantaesityksensä Helsingissä. Nyt kuoroteos on katsottavissa myös Me Naisten verkkosivuilta.

Olitko parisen viikkoa sitten Espan lavalla Helsingissä katsomassa, kun Me Naiset soi –kuoroteos sai kantaesityksensä naiskuoro Philomelan esittämänä?

Viisiosaisen teoksen aiheena oli Me Naisten numero 45/2008. Säveltäjä Petter Ohls oli saanut idean kuoroteokseen nähtyään entisen oppilaansa, tangokuningatar Hanna Talikaisen lehden kannessa.

Mikäli et päässyt paikalle, sinun on mahdollista nähdä Me Naiset soi nyt myös netissä. Katso, miltä Me Naiset kuulostaa laulettuna!

Tutustu myös viikon Jälkikirjoitus-blogiin, jossa toimituspäällikkö Marjo Vuorinen kertoo, miten toimitus valitsee vaatteet ja asusteet Me Naisten muotijuttuihin. Joskus mukana on hyvin hintaviakin tuotteita, miksi?

Lue myös, mitä ajatuksia Sirpa Selänteellä heräsi, kun poikajoukon jatkeeksi syntyi kuopus Veera vajaat pari vuotta sitten. Entä miksi Jackass-sarjasta tunnettu Bam Margera on huolissaan ystävästään Ville Valosta?