Me Naiset kulkee aina mukanasi, kun lataat lehtisovelluksen iPadiin.

Lue Me Naisia missä ja milloin vain – iPadissa! Saat kaikki Me Naisten upeat jutut: parhaat julkkikset, ajankohtaiset puheenaiheet ja ilmiöt, herkullista muotia, nopeat ja helpot reseptit ja paljon muuta tuoreena mukaan käsilaukkuusi.

Voit ostaa digilehden numero kerrallaan iPadiin. Me Naiset -sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Applen App Storesta hakusanalla "Me Naiset". Sovellus on ilmainen, ja sovelluksessa tehtävät lehtiostokset maksetaan luottokortilla.

Voit myös täydentää nykyistä Me Naiset -lehden tilaustasi digilehdellä, joka on paperilehden digitaalinen näköislehti. Me Naisten digilehteä voit lukea tietokoneella verkossa ja iPadilla. Uusimman numeron lisäksi tilaajalla on lukuoikeus myös aiemmin ilmestyneisiin digilehden numeroihin.

Näin käytät sovellusta

Miten luen lehteä iPad-sovelluksessa?

Lataa lehti painamalla uusinta lehteä sovelluksen päänäkymässä. Lehti alkaa latautua. Kun lehti on latautunut, pääset siihen lehden kantta painamalla.

Lehteä selataan pyyhkäisemällä ruutua oikealle. Oikealle pyyhkäisemällä siirryt aina seuraavalle sivulle. Saat näkyviin lehden aukeaman kääntämällä iPadin vaaka-asentoon. Lisäksi näkymää voi lähentää tai loitontaa liu'uttamalla kahta sormea yhteen tai erilleen.

Oikean alakulman Sisältö-painikkeesta avautuu valikko, jossa voi selata lehden eri osastoja ja siirtyä haluamaan osastoon. Osastoja selataan pyyhkäisemällä valikkoa oikealle tai vasemmalle.

Ohjeet löytyvät vasemmasta yläkulmasta. Vierestä löytyy myös Lehdet-nappi, josta pääsee sovelluksen päänäkymään.

Miten luen MeNaiset SPORT -digilehteä iPad-sovelluksessa?

Me Naiset -lehden yhdistelmä- ja digitilaukseen sisältyy MeNaiset SPORT -digilehti, jota voit lukea tietokoneella verkossa tai iPadilla.

MeNaiset SPORT löytyy Me Naisten sovelluksesta. Sinun tulee ensin asentaa Me Naisten sovellus App Storesta, jonka jälkeen voit ladata lehtiä iPadiisi olemassa olevilla digilehden tunnuksillasi.

Miten pääsen käsiksi vanhoihin lehtiin?

Aiemmin ilmestyneitä numeroita voit selailla pyyhkäisemällä vasemmalta oikealle.

Lisätietoa digi- ja iPad-lehdistä sekä yhdistelmätilauksesta asiakaspalvelumme sivuilla: www.asiakaspalvelu.fi.