Matkaopas avasi uudet nettisivut

Suomen suurin matkailulehti Matkaopas uudisti nettisivunsa ja lennähti samalla menaiset.fi-sivuston yhteyteen.Matkaopas.fi tarjoaa vinkkejä ja vertaistukea matkakuumeen riivaamille. Lue ja ihastu!

Matkaopas.fi-sivuilta löytyvät parhaat reissuvinkit  niin auringon lämmittämille asvalttikaduille, upottaville hiekkarannoille kuin tropiikin liejuisille viidakkopoluille. Uutta sisältöä sivuille tulee joka päivä.

Suosittu keskustelualueemme on vielä muutamia päiviä remontissa. Pian pääset kertomaan omat mielipiteesi matkailun ilmiöistä, kysellemään muiden reissuvinkkejä sekä kertomaan omat suosikkisi ja inhokkisi. Myös kaikenlaiset matkatarinat ovat tervetulleita. Lähiaikoina sivuille saadaan myös kuvagalleria kävijöiden kuvia varten.

Jo nyt sivuilta löytyy teemaotsikoiden alle koottuna esimerkiksi iso liuta Kreikka- ja Turkki-juttuja. Teemoja tulee koko ajan lisää, lähiaikoina muun muassa Autolomat ja Kotimaa. Kerro, mistä muista teemoista sinä haluaisit lukea!  Kaikki muukin palaute on meille kullan arvoista.

matkaopas@sanoma.com