Me Naiset
|
MATKAOPAS
Kyproksen Agia Napan liepeillä on lämmintä. Kierrämme saarta autolla. Kuva Uzi Varon.
Kyproksen Agia Napan liepeillä on lämmintä. Kierrämme saarta autolla. Kuva Uzi Varon.

Uusin Matkaopas-lehden numero ilmestyy tiistaina 21. lokakuuta.

Matkaopas-lehti 7/2014 nostaa varpaat valoon heti kannessa. Kansijuttumme on Thaimaan Koh Taolta, jossa Saireen hieno ranta huuhtoo huolet takuuvarmaan thai-tyyliin. Ja jalkahoidon saa 7 eurolla.

Heti kannessa suosittelemme lukemaan myös jutun Costa Ricasta, joka on ekomatkailun aatelinen. Mitä siellä tehdään toisin kuin levottomissa naapurimaissa? Mitä matkailijan kannattaa siellä tutkia ja milloin sinne on paras mennä?

Sataprosenttinen aurinkotakuu on Dubailla, joka tähtää huipulle monessa lajissa. Annamme vinkit metroon, Burj Khalifan huipulle ja kahdeksaan muuhun Dubain kiinnostavaan kohteeseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kypros sopii täydellisesti autoiluun, jollei pelkää vasemmanpuoleista liikennettä. Juttumme sisältää viisi kylää, viisi tavernaa ja 47 kuppia kahvia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Rosoisen kaunis Pietari on lähellä ja edullisempi kuin aikoihin. Unohda kaikki, mitä luulit tietäväsi siitä ja lue 9-sivuinen juttupakettimme Pietari pintaa syvemmältä.

Kaipaatko uusia lomalaitumia? Poimimme ensi kesän uutuusvalikoimasta 12 kiinnostavinta kohdetta. Malta vai Turgutrels? Andalusian kiertomatka vai Brasilian safari? Pohjois-Italian järvet vai Val Gardenan vaellus?

Yksin matkaava voi valita kaiken oman maun mukaan: rannat, ravintolat, aikataulut ja rentoutumistavat. Esittelemme 10 täyden kympin sinkkulomaa.

Muita lehden aiheita ovat turvallisuusvinkit wifin käyttäjälle, Budapestin joulutorit, Prahan ravintolat, Panaman risteily, Toivakan häkellyttävä kirkkotaide, Oscar Wilden osoitteet Dublinissa, Lontoossa ja Pariisissa sekä Anna-Leena Härkönen matkaajana. Pidä kiinni hatustasi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla