Turkin ja Suomen välisten diplomaattisuhteiden 90. vuosipäivää juhlitaan muun muassa kulinaarisin elämyksin.

Ravintola Perhossa irrotellaan 23.-27.4 aitojen turkkilaisten makujen vietävänä.

Perho toteuttaa turkkilaisen ruoan viikon yhteistyössä Istanbulin kulinaarisen instituutin kanssa.

Turkkilainen keittiö kehittyy jatkuvasti, mutta ikivanhat traditiot pysyvät kattiloissa vuosien vierimisestä huolimatta.

Keittiömestari Ismail Ozkapun johdolla asiakkaat pääsevät nautiskelemaan menusta, jossa yhdistyy moderni turkkilainen fuusiokeittiö ja ottomaanien valtakunnan tuhansia vuosia vanhat perinteet.

Turkkilaisen ruoan eksoottisia aromeja ja värikkyyttä ravintola Perhon lounaalla (10 €) ja kolmen ruokalajin illallisella (alk. 32 €).

♣ Ravintola Perho,  Mechelininkatu 7, Helsinki,
puh. 09 5807 8600.

www.ravintolaperho.fi

Miranda Karagöl