Matkaoppaan juhlaristeily järjestetään maaliskuussa 2014. Kestotilaajan etu on 80 euroa ja ennakkovaraajan etu jopa 150 euroa.

Tule mukaan Matkaoppaan juhlaristeilylle 20.–27.3.2014. Juhlimme lehden 15-vuotissynttäreitä, nautimme maisemista, loistoseurasta ja Kristina Katarina -laivan palveluista.

Pysähdyspaikat ovat aurinkoinen pienoismanner Gran Canaria, tulivuorimaisemien Teneriffa, koskematon El Hierro, kauneudestaan kuulu La Palma ja vihellyskielestään tunnettu La Gomera.

Joka satamassa on tarjolla hienoja retkiä, joilla tutustutaan saarten monipuoliseen luontoon ja lumoaviin pikkukaupunkeihin. Retket lisämaksusta.

Mukana matkalla maailmanvalloittaja Jaakko Selin sekä Matkaopas-lehden päätoimittaja Pirkko Puoskari.

Jaakko tarinoi meille matkoistaan, kertoo espanjalaisesta huippumuodista ja antaa sisäpiirin ostosvinkit Teneriffalle.

Paljon muuta ohjelmaa, yllätysesiintyjiä, arvontoja!

VARAA HETI!

Tutustu risteilyohjelmaan, retkitarjontaan ja Kristina Katarina -alukseen: www.kristinacruises.com/can34

Matkan hinta 2 hengen hytissä 1 195–2 445 €, sisältää aamiaiset, illalliset ja lennot. Lisämaksu 1 hengen hytistä alkaen 190 €.

Matkaoppaan kestotilaajana saat 80 €/hlö alennuksen risteilyhinnasta.

Kun varaat ajoissa, saat lisäksi Kristina Cruisesin ennakkovaraajan edun, hyttiluokasta riippuen 100–150 €. Ennakkovaraajan etuhintaisia paikkoja on tarjolla rajoitettu määrä.

Varaukset suoraan Kristina Cruises -varustamosta, puh. 05-211 44. Mainitse varauksen yhteydessä tunnus Matkaopas 15 vuotta.