Kuva iStockphoto
Kuva iStockphoto

MATKAOPAS-LEHTI
Aktiiviset seniorit ovat tulevaisuudessa yhä suurempi matkailijaryhmä. Koe nämä, kun sinulla on vihdoin aikaa matkustaa!

1. Pane kaikki peliin ja lähde Vegasin kasinoille tuplaamaan ja tuhlaamaan.

2. Koe eksoottiset maisemat kuumailmapallosta. Esimerkiksi Turkin Kappadokiassa on mahdollisuus ihailla upeita näkymiä auringonnousun aikaan kuumailmapallon kyydissä.

3. Näe revontulet pohjoisella taivaalla. Suomessa valoilmiöitä havaitaan todennäköisimmin Pohjois-Lapissa keskiyön aikaan taivaan ollessa kirkkaana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. Route 66 - kruisaile läpi Amerikan. 4000 kilometrin road-trip kolmen aikavyöhykkeen ja kahdeksan osavaltion läpi antaa laajemman kuvan Yhdysvaltojen koosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. Lähde safarille. Tarjolla on nykyään mitä erilaisempia versioita perinteisestä jeeppisafarista mm. Keniassa, Tansaniassa ja Serengetillä.

6. Sukella Malediiveilla. Atollien värikäs vedenalainen elämä vie mukanaan.

7. Osallistu loisteliaalle risteilylle. Esimerkiksi suomalaisen laivanrakennuksen huippu Oasis of the Seas seilaa Karibianmerellä.

8. Asuntoautoile Euroopan ympäri. Suunnittele reitti, vuokraa auto ja kaasuta kohti Keski-Eurooppaa.

9. Opi uusi kieli. Lähde joko uuteen kohteeseen juttelemaan natiivien kanssa tai hyppää kielen kiemuroihin kotisohvalla.

10. Ui delfiinien kanssa.

11. Vie lapsenlapset Disneylandiin ja tapaamaan Joulupukkia Korvantunturille.

12. Ratsasta elefantilla.

13. Näe ja koe Kiinan muuri.

14. Osta asunto palmujen alta. Kakkosasunnossa voi tarvittaessa viettää talvikauden pakkasta piilossa.

15. Matkusta vuosien jälkeen uudestaan häämatkakohteeseesi. Shampanjaa, terälehtiä ja kynttilöitä. Rakastu vielä kerran.

Lähde Daily Mail

Kirjoita oma Bucket Listisi (=lusikkalista eli lista asioista, jotka haluat tehdä ennen kuin heität lusikan nurkkaan) ja jaa se ystävillesi täällä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla