Vasemmalla Espanjan suurlähettiläs Maria Jesus Figa Lopez-Palop lähetystönsä cocktailtilaisuudessa 22. lokakuuta. Kuva Jyrki Mäkelä.
Vasemmalla Espanjan suurlähettiläs Maria Jesus Figa Lopez-Palop lähetystönsä cocktailtilaisuudessa 22. lokakuuta. Kuva Jyrki Mäkelä.

Espanja esittäytyy Helsingissä juuston, kinkun ja viinin voimin.

Helsingin Messukeskuksessa pääsee viikonloppuna tunnelmoimaan Espanjan makumaailmassa.

Tasting Spain -kiertue on päätynyt Euroopasta syksyiseen Suomeen esittelemään matkailijoille tutun Teneriffan ja hieman vieraamman Valladolidin makuja.

Kinkkua leikkaamassa ovat myös ravintola La Criollan pääkokki Francisco Martinez Valladolidista (kuvassa toinen vasemmalta) ja helsinkiläisen Italo-ravintolan teneriffalaisvahvistus, Bentor Alexi (kuvassa kolmas vasemmalta).

Jaloista juomista esillä ovat helposti lähestyttävät Mocen-valkoviini ja Malleollus 2011 -punaviini.

Lisätietoa espanjaksi

Lisätietoa messuista suomeksi