Rovaniemeläisen Polkan poronnahkaiset naisten kengät ovat mukana putiikin valikoimissa.
Rovaniemeläisen Polkan poronnahkaiset naisten kengät ovat mukana putiikin valikoimissa.

MATKAOPAS-LEHTI
Arktinen muotoilu kyläilee viikon ajan Helsingin Torikortteleissa.

Vielä ehdit piipahtamaan Arctic Design pop-up shoppiin Aleksanterinkadulla, joka on auki toukokuun 17. päivään asti.

Torikorttelit on alue Kauppatorin ja Senaatintorin välissä henkiin heräävä Helsingin uusi vanha kaupunki, jossa luodaan ja eletään uutta Helsinkiä. Vuoteen 2017 saakka korttelit tarjoavat väliaikaisia ja pysyviä tiloja uusille toimijoille.

Arctic Design pop-up-shop avataan viikoksi 1700-luvulla rakennettuun Helleniuksen taloon, joka sijaitsee Senaatintorin laidalla. Designputiikin kestävän ja ajattoman muotoilun tuotevalikoimasta löytyy muun muassa asusteita, kodintekstiilejä, koruja ja sisustuksen pientavaroita sekä pohjoisessa toimivilta yrityksiltä että Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan nuorilta suunnittelijoilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poronnahka yllättää niin naisten kengissä, luksustyynyissä kuin hiirimatoissakin. Arktinen puolivilli kotieläin seikkailee myös leikkisissä lasten tekstiileissä, hopeakoruissa,taiteellisissa tarjottimissa, moderneissa koruissa ja perinteisissä Lapin käyttöesineissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muotoilualan yrityksistä mukana ovat Aika Felt Works, Akmeelikoru, Hornwork, Kaisa Sirén, Lauri-tuotteet, Maari, Oppas Lapland, Osuuskunta Nonas ja Polkka sekä Lapin yliopiston opiskelijat Laura Lahdenperä, Ulla Mathaldi, Anni Hintsala ja Ulla Autio.

Arctic Design pop-up shopin tuottaa Rovaniemen Kehitys Oy:n ja Lapin yliopiston yhteinen WDC2012 Helsinki-Rovaniemi -hanke.

 Arctic Design pop-up-shop

Lauantaista lauantaihin 10.–17.5.2014
Avoinna ma-pe klo 10–19, la 10–17
Torikorttelit, Helleniuksen talo, Aleksanterinkatu 24, 00170 Helsinki

Lue lisää WCD2012 Helsinki-Rovaniemi -hankkeesta täältä.

Lue lisätietoa Torikortteleiden omalta sivulta ja tsekkaa tapahtumakalenteri.

Lähde Rovaniemen kehitys Oy

Sisältö jatkuu mainoksen alla