Kristina Cruisesin risteilyalus m/s Kristina Katarinan à la carte -ravintola Aurora on saanut arvostetun Paistinkääntäjien kilven.

Kilven myönsi Suomen Rôtisseurs-järjestön Karjalan voutikunta, jonka neuvosto kävi viime kesänä arvioimassa Aurora-ravintolan laadun. Rôtisseurs-kilven saamisen edellytyksenä on muun muassa, että palkittavassa ravintolassa kaikki ateriat valmistetaan itse, ruoka on tasokasta ja viinilista on kattava ja korkeatasoinen.

M/s Kristina Katarinalle ruokatarvikkeet hankitaan kotimaan lisäksi muutamilta hyväksi havaituilta tavarantoimittajilta muun muassa Hollannista, Miamista ja Espanjasta. Tuorekasvikset ja hedelmät ostetaan risteilyreittien varrelta tietyistä satamista hyviksi todetuilta tuoretuotteiden toimittajilta. Aurora-ravintolan ruokalista vaihtuu neljä kertaa vuodessa, ja noin puolet annoksista sisältää paikallisen risteilyalueen erikoisuuksia.

Paistinkääntäjien kilven saaneita ravintoloita on Suomessa aina Hangosta Pohjois-Lappiin yhteensä noin 70. Aikaisemmin Rôtisseurs-kilpi on myönnetty kolmelle eri matkustajalautan á la carte -ravintolalle. Palkitun Kristiina Katarina -laivan keittiöpäällikön Eero Ahon ruokaideoista pääsee nauttimaan myös kotikeittiöissä. Aholta ilmestyi juuri reseptikirja nimeltä Degustation – Makumatka maailmalle. Kirja vie kulinaariselle kierrokselle Skandinaviaan ja Länsi-Euroopan maihin, Välimeren kalatorien antimien pariin sekä karibialaistunnelmiin.