Mikä on tärkeintä hotellihuoneessa? Matkaopas-lehti kysyi tätä nettisivullaan 19.4.--6.5. Lue tulosten lisäksi kahden hotellin sänkyuutiset.

Mikä on tärkeintä hotellihuoneessa? Matkaopas-lehti kysyi tätä nettisivullaan 19.4.--6.5.2010.

Vastaajien enemmistö, 41 prosenttia, piti hotellihuoneessa tärkeimpänä hyvää sänkyä. Viidesosalle vastaajista sänkyäkin tärkeämpi oli toimiva kylpyhuone. Kolmas sija irtosi parvekkeelle, jota piti tärkeimpänä 15 prosenttia vastaajista. Palkintopallilta putosivat näköala (tärkein 12 prosentille vastaajista), ei kokolattiamattoa (6 %), tallelokero (3 %) ja hyvä tyyny (3 %). Kaikista 798 vastaajasta vain 6 oli sitä mieltä, että hotellihuoneessa tärkeintä on runsas minibaari.

Tulokset

Hotellien sänkyuutisia

1. Restel-hotelleihin kuuluva Crowne Plaza tuo Suomeen erityisen uniohjelman. Tämä niin sanottu Sleep Advantage -ohjelma keskittyy hotelliyön laadun parantamiseen. Asiakkaan käytettävissä on esimerkiksi This Works -aromaterapiasetti sekä tohtori Chris Idzikowskin univinkit. Mistään Ruususen unesta ei kuitenkaan ole kyse, sillä Crowne Plaza tarjoilee asiakkailleen myös herätystakuun. Herätys toimitetaan asiakkaan toivomana ajankohtana viiden minuutin tarkkuudella -- tai huone tarjotaan maksutta.

Lisätiedot

2. Uusi Scandic Vierumäki -hotelli tilasi vuoteet Finlayson Projektimyynnistä. Toukokuun alussa avatussa hotellissa on 190 huonetta ja niissä 351 Finlayson Pro -malliston paloturvallista vuodetta. "Valitsimme nämä vuoteet, koska ne antavat asiakkaillemme unielämyksen, jota asiakkaamme kaipaavat", tiivistää hotellinjohtaja Tomi Saarelainen.

Lisätiedot Scandic Vierumäki Lisätiedot Finlayson Projektimyynti

Kuva Istockphoto.