Suomessa rakennettu, vuonna 2009 valmistunut, maailman suurin risteilyalus palaa ensimmäistä kertaa Eurooppaan syksyllä 2014.

Oasis of the Seas –risteily lähtee Barcelonasta, ja Espanjan lisäksi laiva vierailee Italiassa sekä Hollannissa. Risteilyliput tulevat myyntiin 11. huhtikuuta.

Laiva on 360 metriä pitkä ja korkeutta sillä on 73 metriä – 60 senttiä enemmän kuin Stadionin tornilla! Se jakaa maailman suurimman risteilyaluksen tittelin sisaralus Allure of the Seasin kanssa. Matkustajia risteilijöille mahtuu lähes 6300, ja henkilökuntaakin on yli 2100.

1,4 miljardia dollaria maksaneella laivalla on erilaisia teema-alueita, kuten Royal Promenade –ostoskatu, Central Park –ulkoilmapuisto sekä kävelykatu Boardwalk.  Laivan kaikkiaan 16 kannella voi pelata koripalloa, käydä kuntosalilla ja kiipeilemässä, kylpylässä, elokuvissa ja kirjastossa. Viihdettä tarjoavat jää– ja vesishow’t. Lavalla on myös vesipuisto sekä hoitopaikat kaikenikäisille lapsille.

Lisätietoja verkkosivuilta www.royalcaribbean.fi, www.celebritycruises.com, www.azamaraclubcruises.com, www.pullmantur.es tai www.rclinvestor.com.

Matkan voi varata matkatoimistoista tai täältä

Johanna Hintikka, Kuva Istockphoto