Linnanmäen rannekeuudistuksen myötä pienet huvipuistovieraat voivat nauttia kaikkiaan 11 laitteen kyydistä veloituksetta.

Ennestään veloituksettoman Panoraaman lisäksi uusia maksuttomia laitteita ovat KotKot, Kuuputin, Miniautot, Merirosvolaiva, Muksupuksu, Pallokaruselli, Pienoiskaruselli, Pilotti, Rumpukaruselli sekä Vankkuripyörä. Linnanmäellä toivotaankin, että erityisesti lapsiperheet voisivat tulla nauttimaan huvipuiston iloista useamman kerran kesässä.

Kaudella 2013 Linnanmäellä on vain kaksi ranneketta – Hupiranneke ja Iltahupi. Hupirannekkeen hinta on 37€, ja se on sama kaikille iästä tai pituudesta riippumatta. Iltahupi on voimassa kolme viimeistä aukiolotuntia, ja hintaa sillä on 28€. Ensi kesänä rannekkeita voi ostaa perinteisten lipunmyyntipisteiden lisäksi myös alueen kioskeista ja kahviloista. Näin jonotusajatkin lyhenevät oleellisesti. Rannekeuudistuksesta huolimatta yksittäiset laiteliput säilyvät valikoimassa. Yhden lipun hinta on 7€. Huvipuistoalueelle ei ole sisäänpääsymaksua.

Linnanmäen uutuudet julkistetaan maanantaina 22.4. Huvipuistokausi käynnistyy lauantaina 27.4.

Johanna Hintikka