Me Naiset
|
Matkaopas
Kuva Finavia Oyj
Kuva Finavia Oyj

MATKAOPAS-LEHTI
Helsinki-Vantaan lippulaivaravintolan kesän uusi HelsinkiMenu hyödyntää ahvenanmaalaista lähiruokaa.

Fly Inn Restaurant & Delin uusi HelsinkiMenu on luotu siten, että suomalaisuus, sesongin raaka-aineet ja lähiruoka näkyvät ja maistuvat ruokalistalla. Ahvenanmaan hunaja toimii menun punaisena lankana, joka vie kielen mukanaan alkupalasta jälkiruokaan.

Ahvenanmaan saariston maut ovat lippulaivaravintolan teemana jo toista vuotta. Kesän uudella menulla halutaan houkutella niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin kävijöitä.

Joutsenlippumerkityn ravintolan keittiömestari Piia Järvenmäen moderni suomalainen keittiö pohjaa kestäviin arvoihin. Pääruokaan on käytetty vastuullisesti tuotettua ylämaankarjan lihaa, joka on tavanomaista maukkaampaa, luonteikkaampaa ja vähärasvaisempaa. Dick Gustafssonin isännöimällä Ufsby Gårdin 300 vuotta vanhalla perinnetilalla karja temmeltää vapaasti luonnollisessa ympäristössä. Murea härkä maistuu villiltä, lähes riistanomaiselta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kolmen ruokalajin menun nauttimiseen riittää puolisen tuntia, joten menu sopii lentokentän hektiseen ympäristöön hienosti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

HelsinkiMenu Inspired by Åland on tarjolla Fly Inn Restaurant & Delissä 14.5 - 26.8.2014 portilla 27, lentoaseman 2. kerroksessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla