Me Naiset
|
matkaopas
Kalle Palander ja asiakkaat.
Kalle Palander ja asiakkaat.

MATKAOPAS-LEHTI
Nelosella torstaina 9.10. starttaavassa sarjassa kymmenen tunnettua suomalaista pääsee toteuttamaan unelmiensa ravintolan.

Julkimot ovat Kalle Palander, Joel ja Hjallis Harkimo, Vappu Pimiä, Carl Haglund, Pirjo Heikkilä, Anne Berner, Axl Smith, Jaana Pelkonen, Rakel Liekki ja Sauli Koskinen.
 
Ravintola X on Suomessa kehitetty ohjelmaformaatti, jossa tunnetut ihmiset saavat mahdollisuuden toteuttaa ravintolaunelmansa yhden illan aikana.

Heillä on apunaan alan parhaat ammattilaiset ja käytössään 1 000 euroa. Aikaa ravintolan pystyttämiseen on 24 tuntia, ja lopulta asiakkaat äänestävät lompakollaan, mitä mieltä he olivat ravintolasta.

Tomi Björckin johtama tiimi auttaa jakson ravintoloitsijaa parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Tiimiin kuuluvat Björckin lisäksi huippukokki Serko Rantanen, Master Chef -voittaja Joonas Hämäläinen ja sisustussuunnittelija Seija Strand.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Julkkis kuitenkin päättää ravintolansa teeman ja pohtii ravintolan sisustusta, ruokaa ja mahdollista ohjelmaa.  Kuvaan kuuluu myös illan markkinointi. Moni kutsuu ravintolaansa julkisuudesta tunnettuja ystäviään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tavoitteena on paitsi tyytyväinen asiakas myös voitollinen tulos. Kauden lopussa selviää, kuka on saanut hankkeensa menestymään parhaiten.

Sarjan aloittaa entinen alppihiihtäjä Kalle Palander, joka haluaa yhdistää unelmiensa ravintolassa kotiseutunsa Tornion maut monacolaiseen ylellisyyteen.

Ravintola X:n lähetyspäivät Nelosella torstaisin klo 21:

Kalle Palander 9.10.
Joel ja Hjallis Harkimo 16.10.
Vappu Pimiä 23.10.
Carl Haglund 30.10.
Pirjo Heikkilä 6.11.
Anne Berner 13.11.
Axl Smith 20.11.
Jaana Pelkonen 27.11.
Rakel Liekki 4.12.
Sauli Koskinen 11.12.

Matkaopas ja Nelonen kuuluvat Sanoma-konserniin.


 

Sisältö jatkuu mainoksen alla