Me Naiset
|
Matkaopas
Kuva GreenCare
Kuva GreenCare

MATKAOPAS-LEHTI
Helsingin päärautatieasemaa rehevöittänyt Ihmepuutarha ammentaa tänä vuonna inspiraatiota kotimaisesta luonnosta ja suomalaisuudesta.

Ihmepuutarha lisää laiturialueen viihtyisyyttä ja ilostuttaa matkustajia. Ohikulkijat voivat pysähtyä hetkeksi ihastelemaan vehreitä istutuksia ja kukkaloistoa. Kotipuutarhurit voivat poimia asemalta vinkkejä ja ideoita omalle pihalleen tai parvekkeelleen. Asema-alue herää kesän aikana eloon myös erilaisissa tapahtumissa. 

Kilpailun Ihmepuutarhan suunnittelusta ja toteuttamisesta voittivat tänä vuonna kaarinalaisen ammattiopisto Livian puutarha-alan opiskelijat. Innokas seitsenhenkinen ryhmä toteutti hankkeen osana kurssiohjelmaansa. Opiskelijat rakensivat istutukset osioihin, jotka hehkuvat eri vuodenaikojen sävyissä. Suomalaisuus tulee esille somistuksessa: mukana on niin koivikko, laituri, nuotia kuin rautakautinen kuppikivi eli uhrauspaikkakin.

Tämän vuoden uutuutena kukkaistutuksia tuotiin laiturialueen lisäksi Elielinaukion sisäänkäynnin yhteyteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

GreenCaren yks-kaks-kaunista ajatteluun pohjautuva Ihmepuutarha kukkii Helsingin päärautatieasemalla jo kolmatta kertaa. Toukokuusta elokuun loppuun ilahduttavan Ihmepuutarhan toteuttavat yhteistyössä VR Group, GreenCare, Puutarha Tahvoset Oy sekä Clear Channel.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Inspiroidu kukkien ihmeellisestä loistosta Helsingin päärautatieasemalla.

www.ihmepuutarha.fi

Lähde GreenCare

Sisältö jatkuu mainoksen alla