Erilaisten kuvauspaikkojen perässä reissaaminen on näyttelijöille arkipäivää, mutta työkeikka Turussa mahtoi olla australiaistähdelle uusi kokemus.

Havaijilla kuvattua Lost-sarjaa seuranneet muistavat hahmoista lasta odottavan yksinhuoltajaäidin, Clairen. Claire eli oikeasti Emilie de Ravin vietti syksyllä muutaman kuukauden jossakin aivan muualla kuin Havaijin palmurannoilla, nimittäin Turussa. Siellä kuvattiin elokuvaa Hulluna Saraan, jonka naispääosaa de Ravin näyttelee. Elokuva saa ensi-iltansa tänään.

Suomalaisen draamakomedian ovat käsikirjoittaneet Samuli Valkama ja Katri Manninen. Elokuvassa 25-vuotiaan Villen (Jussi Nikkilä) kaavoihin kangistunut elämä järkkyy, kun hän joutuu majoittamaan isänsä (Ville Virtanen) omaan asuntoonsa. Kun isä tuo baarista kotiin Villen ikäisen amerikkalaisen opiskelijatytön ja rivitanssin opettajan (Emilie de Ravin), kehittyy kolmiodraama kun Villekin iskee silmänsä tyttöön. Elokuvan kaksikielisyys ei de Ravinia pelottanut, vaikka suomea taitamaton tähti myöntääkin välillä olleensa hieman pihalla kuvauspaikalla. Sen sijaan hän kehuu käsikirjoituksen olevan omaperäisin komedia, jota hänelle on koskaan tarjottu. Myös suomalaisten täsmällisyydestä näyttelijä vaikuttui.

Katso elokuvan traileri: http://youtu.be/nT41wzvtsE0

Lähde: Filmikamari, Iltalehti/STT

Kuva: Ville Koski/Bronson Club Teksti Laura Kuparinen