Lastenvaunujen, painavien kauppakassien tai rollaattorin kanssa liikkuminen on usein hankalaa. Helppo liikkua -kampanja pyrkii auttamaan meitä kaikkia.

Jokainen meistä hyötyy esteettömyydestä ja liikkumisen helppoudesta jossain elämänsä vaiheessa. Tänään 12.5 alkavan teemaviikon ajatuksena on raivata yhteisvoimin ympäristössämme esiintyvät liikkumista rajoittavat esteet.

Helppo liikkua -sivusto on tiedon hakemisen ja jakamisen paikka, jossa ihmiset voivat itse määritellä mikä toimii ja mikä ei. Kuka tahansa voi lisätä haluamansa kohteen Helppo liikkua -kartalle. Se voi olla julkinen tila, kauppa, liikuntapaikka tai mikä tahansa muu kohde , jossa on joko tuskastuttavaa tai helppoa kulkea.

Sivustolla voit selata ja äänestää muitten merkitsemiä kohteita. Oman kohteen lisättyäsi voit jättää yhteystietosi ja osallistua arvontaan, jossa voi voittaa lahjakortin hyvinvoinnin verkkokauppaan.

Käynnissä on myös valokuvauskilpailu, johon voi lähettää esimerkin hankalasta tai helposta paikasta. Omaa suosikkiaan voi äänestää Facebookissa. Suosituimman kuvan näppääjä voittaa Cumulus-viikonloppupaketin kahdelle.

Lisää tietoa Helppo liikkua -viikon tapahtumista löydät täältä sekä Facebookista ja Twitteristä.

Johanna Hintikka