Kuva Särkänniemen Elämyspuisto
Kuva Särkänniemen Elämyspuisto

MATKAOPAS-LEHTI
Tänä vuonna tamperelainen elämyspuisto avautuu ilman pääsymaksua, ja samalla huvipuiston ruokatarjonta on kaikkien kaupunkilaisten ulottuvilla.

Särkänniemestä löytyy lauantaina 24.5. upea valikoima erilaisia ravintoloita, joissa panostetaan Reilun Kaupan tuotteisiin ja lähiruokaan. Rennon oleskelun kruunaa maittavan ruoan lisäksi hurjan jännittävä ympäristö.

Chill & Grill -tapahtuman ohjelmassa on mm. Näsinneulan pop up -ravintola Tornadokioskissa, klo 15 Chef Santeri Vuosara haastaa tamperelaiset keittiömestarit grillauskisaan päälavalla, klo 12-19 herkullinen Ruokatori huvilaitealueella ja Reilun Kaupan kaupungin toiminnallisessa esittelypisteessä huvilaitealueella on tarjolla tiedon lisäksi kasvomaalausta klo 13-17 ja sirkusesiintyjiä klo 13-15.

Huvipuiston alueella on myös muita tarjouksia ja tapahtumia ravintoloissa sekä myymälöissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kulttuurinnälkäisten kannattaa pitää mielessä, että vielä on hetki aikaa tutustua myös Sara Hildénin taidemuseon suosittuun Andy Warhol -näyttelyyn (näyttely avoinna 29.5. saakka).

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Särkänniemen tämän kesän uutuuslaite on High Voltage, joka linkoaa matkustajiaan hurjan pyörremyrskyn lailla. Uudistunut planetaario vie huvipuistomatkalle avaruuteen ja akvaarioon on muuttanut suurisuinen lihaasyövä sarvisammakko.

Lisätietoja kesän tapahtumista ja Särkänniemestä täältä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla