Yleisradion Mannerheim-elokuvaa odotellessa täytynee poiketa Tallinnassa syömässä.

Uudessa Mannerheim-ravintolassa herkkusuuna tunnetun marsalkan mielireseptejä tulkitsee Cordon bleu -palkittu keittiövelho Rudolf Visnapuu. Ruokalistalle ovat päässeet monet Marskin lempiruoat, kuten muna à la Benedict, vorschmack ja creme brulée – piripintaista marskin ryyppyäkään unohtamatta.

Ravintola Mannerheim, Mere pst 8, Tallinna.  Avoinna ma–la 12–24, su 12–22. Puh. +372 661 8920. 

www.mannerheim.ee/fin

Tietoa Mannerheimistä ja hänen lempiruokalajeistaan

Yleisradion Mannerheim-elokuva esitetään Yle Teemalla 6.10. ja Yle 1:llä 7.10.2012.

Lisätietoa

Uutinen Matkaopas-lehdestä 6/2012. Jokaisessa Matkaoppaan numerossa on paljon matkaideoita ja matkailuaiheisia uutisia.