Beagle-koira, kiinalaisen jumalan vatsa vai ruumisarkku? Mikä näistä kiehtoo sinua yöpymismielessä?

1. Dog Bark Park Inn, Idaho, USA (kuvassa ylhäällä)

"Guesthouse maailman suurimman beaglen sisällä", mainostaa tämä majoitusyritys itseään. Sängyissä on koirakuvioidut lakanat ja kirjahyllyissä koirakirjoja. Alakerrassa on koira-aiheinen lahjatavarakauppa. Kysymykseksi jää vain se, tarjotaanko vieraille aamupalaksi purkkiruokaa...

2. Le Balade Des Gnomes, Durby, Belgia

On vaikea sanoa, kumpi on vaikuttavampi: Troijan hevosen muotoinen rakennus vai sen satumetsä-teemaa jäljittelevät huoneet. Huoneita on kymmenen erilaista. Uskomattomin on ehkä kolmannessa kerroksessa sijaitseva, uima-altaassa kelluva vene. Eikä hiekkarantaakaan ole huoneesta unohdettu.

3. Tianzi Hotel, Hebei, Kiina

Haluaisitko nukkua kiinalaisen jumalan vatsassa? Hebein provinsissa sijaitsevan hotellin sisäänkäynti löytyy oikeanpuoleisen jumalan jalasta ja sviitti sijaitsee tämän kädessä lepäävässä persikassa. Outoako? Ehei..

4. Magic Mountain Hotel,  Southern Chile

Kun luolassa, puussa ja lentokoneessa yöpyminen on jo nähty, niin miten olisi vuoren sisällä? Viidakon keskellä majaillessa olo on kuin Tarzanilla ja huoneen ikkunasta saattaa bongata vaikka puuman.

5. Propeller Island City Lodge, Berliini, Saksa

Tämä hotelli rikkoo sekä painovoiman että hyvän maun rajoja. Sängyt leijuvat ilmassa ja huonekalut on kiinnitetty kattoon. Yksi huone muistuttaa leikkaussalia ja toinen vankilan selliä, jonka seinässä on ilmeisesti kirveellä hakattu reikä. Ei myöskään sovi unohtaa ruumisarkku-huonetta..

Teksti Laura Kuparinen