Riika imee nyt blondeja runsaammin kuin koskaan ennen. Tänään 28.5. alkava blondifestivaali aikoo vetää vertoja Brasilian sambakarnevaaleille.

Latvian Riika on nyt sitten maailman blondipääkaupunki. Go Blonde -festivaali alkaa tänään 28.5. ja jatkuu huomiseen. Paikalle odotetaan kymmeniä tuhansia blondeja eri puolilta maailmaa. Latvian blondiyhdistyksen puheenjohtaja Marika Gederte uskoo, että tapahtuma on pian yhtä tärkeä Latvialle kuin sambakarnevaalit Brasilialle.

Tapahtuma käynnistyy tänään kello 18 Moottorimuseossa (kaikkihan tietävät blondien viehtymyksen moottoreihin) osoitteessa S. Eizensteina str. 6. Lähtölaukaus vanhojen autojen kera on nimetty Retro Blondiksi. Jos haluat lauantain blondiparaatiin, muistathan, että kultakutrin värikoodi on pinkki ja valkoinen. Paraati valaisee kaupungin kello 14.30 alkaen. Lähtö on Ratslaukums-aukiolta kohti Doma laukums -aukiota. Festivaali päättyy yökerho Godviliin.

www.goblonde.lv

www.interblondesassociation.org

Blondifestivaalin tukija Air Baltic tarjoaa blondeille ja blondeiksi itsensä tunteville 10 prosentin alennuksen ostoksista lennoillaan 28.--31. toukokuuta. Alennuskupongin voi pyytää koneen henkilökunnalta.

Lähde Air Balticin uutiskirje. Riian kartta http://www.virtualriga.com/Riga/show/map

 Lisää matkailun hilpeitä ilmiöitä Matkaopas-lehden Haavi auki -palstalla.