Rimini ylsi neljänneksi suosituimmaksi kesälomakohteeksi Finnmatkojen tutkimuksessa. Keräsimmekin Adrianmeren rannoille suuntaaville lomalaisille tietopaketin alueesta.

Alue koostuu kolmesta kaupungista, jotka muistuttavat toisiaan paljon, mutta ovat silti jokainen omanlaisiaan. Riccionessa, Riminissä ja Cattolicassa kaikista löytyy ostoskatu, ranta ja vaikuttava kokoelma ravintoloita. Cattolica kuitenkin on selkeästi suunnattu enemmän varttuneemmille matkaajille, sillä nuoriso menee juhlien perässä Riccioneen ja Riminille. Päivisin alueen rannat täyttyvät auringonpalvojista. Jonakin päivänä kannattaa kokeilla paikallista tapaa kävellä rantaviivaa niin pitkälle kuin jaksaa, ja jättää rantatuoli vuokraamatta. Muista myös että siestan aikaan voi olla vaikea löytää ravintolaa tai kauppaa, joka olisi auki. Iltaisella suunnataan syömään ja ostoksia tekemään kävelykadulle.

Riminin aktiviteetit

Italia in Miniatura

- Puisto, jossa pääset kokemaan koko Italian nähtävyydet isoina pienoismalleina

- www.italiainminiatura.com

Karting

- Riminin alueella on monia karting ratoja, joissa jokainen pääsee kokeilemaan formulakuskin uraa.

Markkinat

- Riminin markkinoiden show pyörii joka keskiviikko ja lauantai. Tiistaisin Riccionessa avautuu iltamarkkinat. Kaikkina näinä päivinä kannattaa varautua suureen liikkuvaan ihmislaumaan alueella.

- http://rimini.riccione.net/eng-i-mercati-settimanali.htm

Acquario di Cattolica

- Cattolicaan pääsee Riministä nopeasti bussilla. Siellä kannattaa vierailla suurilla akvaariorakennuksilla. Kävelykierroksen päätteeksi pääsee silittämään rauskua halutessaan.

- www.acquariodicattolica.it

 Lasten ja lastenmielisten huvit

- Rimini tarjoaa lapsiperheille paljon tekemistä, kuten vesipuiston, delfinaarion ja huvipuiston.

- www.fiabilandia.net

- www.delfinariorimini.it

- www.aquafan.it

   Lisää tietoa löydät:  www.riminiturismo.it  www.bonellibus.it