Matkailusivusto listasi Suomen parhaat hotellit. Tässä listan kärki.

1.    Fabian Hotel, Helsinki
Fabianinkadulla sijaitseva hotelli on suunnattu nykyaikaisen omatoimiselle matkailijalle, joka haluaa majoittua vain muutaman minuutin kävelymatkan päähän Helsingin ydinkeskustasta. Hotellissa on lähes 60 huonetta, joista yhdeksän on tarkoitettu pitkäaikaiseen majoittumiseen. Tyylikkäästi sisustettu Fabian sai arvostelussa 4,5 tähteä.

2.    Hotel Haven, Helsinki
Haven on ensimmäinen suomalainen Small Luxury Hotels in The World –ketjun jäsen. Unioninkadulla oleva hotelli tarjoaa vierailleen yksilölliset huoneet sekä monipuoliset ravintola –ja kokouspalvelut. Loistava sijainti, hyvä palvelu ja siisteys toivat Havenille 4,5 tähteä.

3.    Sokos Hotel Levi, Sirkka
Levin yöelämän keskustan läheisyyteen rakennettu Sokos Hotelli saattaa olla listan yllättäjä. Keskeinen sijainti ja ilmainen internetyhteys saivat plussaa, mutta puutteellinen huonepalvelu ei. Sokos Hotel Levi ylsi listan sijalle kolme 4,5 tähdellään.

4.    Santa Claus Holiday Village, Rovaniemi
Rovaniemen paras hotelli houkuttelee lomailijoita niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Joulupukin lomakylä sopii erityisesti lapsiperheille, mutta aktiviteetteja löytyy myös aikuisempaan makuun. Kesällä matkailija voi lähteä patikoimaan hiidenkirnuille tai tutustumaan ametistikaivoksiin. Mökkihuoneistot ovat suurehkon hotellihuoneen kokoisia, ja ne on suunnattu yleensä nelihenkiselle perheelle. 4,5 tähteä.

5.    Hotel Glo Helsinki Kluuvi, Helsinki
Kluuvin Glo Hotelli sai arvostelussa niin ikään 4,5 tähteä. Kiitosta se sai etenkin sijainnistaan sekä puhtaista, nykyaikaisista huoneista. Myös monipuolinen aamupala ansaitsi kehuja. Miinusta tuli meteliä aiheuttavasta raitiovaunuliikenteestä.

Lähde

Johanna Hintikka, Kuva iStockphoto