Matkaopas-lehden lukija kyseli sopivia kohteita pyörätuolin kanssa matkaavalle numerossa 5/2012. Tässä kaksi vinkkiä lukijoilta.

Olimme neljä vuotta sitten Teneriffalla, ja ainakin silloin siellä oli yksi hotelli, Parque de la Paz, jossa näkyi paljon pyörätuolimatkailijoita. Hotellissa oli hyvät kulkuväylät. Hotelliin palattua pyörätuolit kytkettiin töpseleihin latausta varten. Pyörätuoleja oli useampia parkissa hotellin aulassa. Hotellin lähellä oli myös sähköpyörätuolien vuokraamo. Jalkakäytät oli suunniteltu ottaen huomioon pyörätuolilla liikkujat. Vähän matkan päässä oli myös Punaisen Ristin henkilöstöä auttamassa liikuntarajoitteisia uimaan.

Nimimerkki Tuula Espoosta

Kannattaa tutustua Palmuasema-matkailublogiin, jossa on kuvattu kohteita sähköpyörätuolilla liikkuvan näkökulmasta. Blogiin tulee uusia kohteita säännöllisesti, sillä maailma on onneksi avara myös pyörätuolilla liikkuville.  http://palmuasema.blogspot.com

Sanna Kalmari, Espoo

Vinkit Matkaopas-lehden Kirjoita meille -palstalta 6/2012. Jos tiedät muita hyviä kohteita esteetöntä matkailua suosivalle, lisää vinkkisi kommenttilaatikkoon alle. Kiitos etukäteen.