Saisiko olla ”hieman” luksusta arkeesi? Kuva: Shutterstock
Saisiko olla ”hieman” luksusta arkeesi? Kuva: Shutterstock

Kunhan siis hynykkää riittää. Ainahan sitä unelmoida voi. Tässä hulppeimmat hotellit vuonna 2015.

1. Ritz-Carlton-hotelli Pariisissa. Maailman ehkä kuuluisin (eikö se ollutkaan Helsingin Kämp!) luksushotelli on ollut remontissa yli kolme vuotta. Uudistuneessa hotellissa on kuulemma myös yksi vähemmän jäykkä ravintolakin. Hinnat eivät ole vielä tiedossa, mutta kannattaa nostaa luottokortin luottorajaa jo valmiiksi.

2. Baccarat-hotelli New Yorkissa . Kaupungissa käyneet tietävät budjettihotellien tason, mutta jos on valmis pulittamaan vähän enemmän, noin 730 €/yö, pääsee ihan kivaan hotlaan piakkoin avattavassa uutuushotellissa Manhattanilla.

3. The Lanesborough-hotelli Lontoossa . Tähän voi soveltaa kaiken edellisessä pätkässä mainitun, paitsi hotelli on vanha, uudistettu klassikko, ja yöpymishinta on vielä himppasen korkeampi. Mutta oikein kivalla paikalla Hyde Parkin kupeessa.

4. Six Senses Qing Cheng, Kiina . Unescon maailmanperintökohteena olevalla vuorella on aasialaisen luksusketjun uusin spahotelli. Sinne pääsee kellumaan vaivaisella 275 eurolla/yö ja jopa aamiainen sisältyy hintaan. Eikä siinä vielä kaikki, lähellä on suuri pandakeskus!

5. Reeti Rah, Malediivit . Onko tullut jo makoiltua Malediivien olemassa olevat luksuspaikat läpi? Ei hätää, sillä taas on saatavilla uusia, turkoosin meren päälle rakennettuja huviloita, joissa on luonnollisesti myös omat uima-altaat. Hinnat vaihtelevat, mutta eivät vähäisiksi asti.

Lue myös:

Haluatko olla vastuullinen turisti? Matkusta näihin kohteisiin!

Tätä himoitset pian! Matkailutrendit vuonna 2015