Syksyn hiusmuoti on klassista ja pehmeän naisellista. Hiusvärissä tulee olla  yksilöllisiä vivahteita. Terveet ja kiiltävät hiukset ovat tämän syksyn ykkösjuttu!

Schwarzkopf Natural & Easy – Luonnollinen ja eloisa hiusväri

Schwarzkopf Natural & Easy –hiusväri antaa hiuksille luonnollisen ja vivahteikkaan värituloksen. Jokainen väri koostuu kolmesta kauniisti yhteensopivasta sävystä, minkä ansiosta lopputulos on luonnollinen ja vivahteikas. Hiukset eivät näytä keinotekoiselta värikypärältä.

Natural & Easy –hiusväreissä on erityisen hoitava koostumus, joka on hellävarainen hiuksille ja hiuspohjalle. Lopputuloksena on luonnollisen vivahteikas ja terveen kiiltävä hiusväri. Sarjassa on 16 luonnollista sävyä, joissa on kaikissa hyvä harmaanpeittävyys.

Kokeile myös uudistuneita Natural & Easy Radiant Blonde –sävyjä: Samppanja Kirkkaanvaalea, Macadamiapähkinä Kullanvaalea ja Opaali Tuhkanvaalea antavat hiuksillesi hehkuvan ja vivahteikkaan vaalean värisävyn. Radiant Blonde –sävyissä on mukana kiiviuutetta sisältävä, ravitseva hoitoaine.

<MN kuva wide />

10 VINKKIÄ ONNISTUNEESEEN HIUSTENVÄRJÄYKSEEN

1. Valitse väri aina värikartan avulla ja nykyiseen hiusväriisi perustuen.

2. Luonnolliset sävyt peittävät hyvin harmaat hiukset. Punapigmenttejä sisältävät sävyt eivät peitä luonnollisen näköisesti harmaita hiuksia.

3. Jos epäröit kahden sävyn välillä, valitse vaaleampi.

4. Älä värjää huonokuntoisia hiuksia, vaan kunnosta hiukset ensin Schwarzkopf Gliss Total Repair –hiustenhoitotuotteilla.

5. Jos hiuksesi ulottuvat yli olkapäiden tai ovat paksut, tarvitset vähintään kaksi pakkausta hiusväriä, jotta väristä tulee tasainen.

6. Lue pakkauksessa olevat ohjeet huolellisesti ennen hiusten värjäämistä.

7. Suojaa vaatteesi sekä pinnat mahdollisilta väriroiskeilta esimerkiksi vanhalla pyyhkeellä.

8. Levitä hoitoainetta hiusrajaan ennen värin levittämistä. Mahdolliset roiskeet on tällöin helpompi pyyhkiä pois.

9. Käytä sekoitettu väriseos välittömästi. Älä säästä sitä, sillä väri alkaa tehota heti sekoituksen jälkeen ja pulloon saattaa muodostua painetta.

10. Käytä pakkauksessa oleva hoitoaine lopuksi, sillä se sulkee hiussuomut ja väri pysyy hiuksissa pidempään. Lisäksi se antaa hiuksille upean kiillon.

<MN kuva wide />

MITÄ OLET AINA HALUNNUT TIETÄÄ HIUSTEN VÄRJÄYKSESTÄ

Schwarzkopf-kuluttajaneuvojan vastauksia tavallisimpiin kysymyksiin

Miksi värjäystuloksesta voi tulla epätasainen?
Värjäystuloksesta voi tulla epätasainen, jos tuotetta käytetään liian vähän. Yksi pakkaus riittää useimmiten olkapäille ulottuville, normaalipaksuisille hiuksille. Jos hiukset ovat tätä pidemmät tai erityisen paksut, tarvitaan vähintään kaksi pakkausta. Tulokseen vaikuttaa myös nykyinen hiusväri. Jos hiuksissa on ennestään montaa eri sävyä, voi tuloksesta tulla epätasainen.
 
Miksi tyvikasvu pitää värjätä erikseen?
Jos hiukset on värjätty aikaisemmin ja niissä on tummempi tai vaaleampi tyvikasvu, tulee väriaine levittää ensin ainoastaan tyvikasvualueelle. Muuten jo kertaalleen värjätyistä hiuslatvoista voi tulla liian tummat tai vaaleat. Hiuslatvat voivat myös vaurioitua, jos niitä värjätään toistuvasti.

Halusin värjätä tummanruskeat hiukseni vaalean ruskeiksi, niistä tulikin tummemmat. Miksi?
Tummia hiuksia ei voi värjätä vaaleammiksi hiusvärillä. Tee hiuksiin värinpoisto Schwarzkopf Blonde -vaalennusaineella ennen värjäystä.

Miten värjään vaalennetut hiukseni tummiksi?
Hiuksiin pitää ensin palauttaa vaalennuksessa poistettuja lämpimänsävyisiä pigmenttejä. Värjää hiukset ensin kullan tai kuparin sävyisellä kevytvärillä, esimerkiksi Schwarzkopf Poly Color –sävyteshampoolla. Sen jälkeen voit värjätä hiuksesi tummemmalla kestovärillä.
    
Voiko värjääminen vaurioittaa hiuksia?
Schwarzkopf-tuotteet ovat turvallisia, kun käyttöohjeita seurataan tarkasti ja hiukset ovat hyväkuntoiset ennen värjäämistä. Toistuva värjääminen voi kuitenkin vaurioittaa hiuksia. Emme myöskään suosittele värjäämään hiuksia, joihin on otettu permanentti.

<MN kuva wide />

NÄIN SAAT UUDEN HIUSVÄRISI KESTÄMÄÄN ELOISANA JA KIILTÄVÄNÄ PIDEMPÄÄN

Värjätyt hiukset tarvitsevat omat hiustenhoitotuotteet, jotta hiusvärin kiilto ja eloisuus säilyisivät pidempään. Värjätyissä hiuksissa on usein normaalia vähemmän rasvahappoja, jolloin hiukset sähköistyvät helposti. Värjättyjen hiusten hoitotuotteissa tuleekin olla värin kiiltoa ja intensiivisyyttä suojaavia ainesosia sekä hoitavia ainesosia, jotka poistavat sähköisyyttä ja ravitsevat hiusta.

Schwrzkopf Gliss Color Shine & Protect

Schwarzkopf Gliss Color Shine & Protect –tuotteiden nestemäistä kristallia sisältävä koostumus suojaa värjättyjä hiuksia ja tehostaa hiusvärin kiiltoa.

Sarjan tuotteet sisältävät kosteuttavia sekä hoitavia ainesosia, jotka ravitsevat hiuksia ja poistavat sähköisyyttä. Gliss Color Shine & Protect –tuotteissa on myös UV-suoja, joka suojaa hiuksia auringon haalistavalta ja kuivattavalta vaikutukselta. Sarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine, hiusnaamio sekä kiiltohoito.

Myös muotoilutuotteiden valintaan kannattaa kiinnittää huomiota. Värjätyille hiuksille sopivat muotoilutuotteet sisältävät hiuksia suojaavia ja silottavia ainesosia.

Schwrzkopf Taft Silk Touch

Schwarzkopf Taft Silk Touch Muotovaahto sisältää kosteuttavia ainesosia, jotka suojaavat hiuksia hiustenkuivaajan lämmöltä. Silk Touch Hiuskiinne sisältää UV-suojan, joka suojaa hiuksia auringon haalistavalta ja kuivattavalta vaikutukselta. Silk Touch –tuotteet antavat hiuksille silkinpehmeyden ja kiillon.

Lue lisää Natural & Easy -hiusväreistä.