Tällä viikolla MeNaiset.fi:ssä ollaan jo toinen jalka kesälaitumella. Lue tunnelmat Suomenlinnan lautalta, ja bongaa reseptit sekä tyylivinkit kesään.

Neljä ihanaa kirjainta: L-O-M-A. Toiset kirmaavat jo kesälaitumilla, toiset taas paahtavat vielä töissä. Mutta loma on mielessä kaikilla, se on varma.

Jos mieli halajaa vähän erikoisempaan reissuun, kokeile tehdä kuten toimittajamme Tiina Hämäläinen, joka seilasi päivän putkeen Suomenlinnan-laivalla. Tiinan tunnelmia voit lukea Jälkikirjoitus-blogista sekä lehden Päiväristeilyllä-artikkelista (MN 24/2009)

Lomalla herkutellaan oman grillin burgereilla, odotetaan festareita, luetaan kesäkirjoja, loihditaan meikki kesän trendiväreillä ja sonnustaudutaan tyylikkäimpiin kesäkoruihin. Vielä on myös viikko aikaa äänestää kesän kuuminta muusikkomiestä!

Oma lukunsa ovat ne onnettomat, jotka käyttävät koko lomansa työntekoon. Vastaa siis kyselyymme ja kerro, onko sinun siippasi työnarkkari lomallakin.

Leppoisaa lomaa ja sen odotusta!

Maija

P.S. Kannattaa käydä myös lukemassa kirjailija Tuija Lehtisen vastauksia kysymyksiin, joita MeNaiset.fi:n kävijät saivat lähettää toukokuussa!