Seksi soittaa. Painatko vihreää vai punaista luuria? Kuva: Shutterstock
Seksi soittaa. Painatko vihreää vai punaista luuria? Kuva: Shutterstock

Kännykkä sängyssä on suhteelle usein vain haitaksi. Poikkeuksen sääntöön voi tehdä, jos laitteesta on iloa molemmille.

Asiantuntijat kehottavat jättämään älypuhelimet pois makuuhuoneesta, mutta jos haluat parempaa esileikkiä tai kokeilla jotakin uutta ja tuhmaa, kannattaa ehkä harkita eroottisia sovelluksia, joita on saatavilla laitteiden sovelluskaupoissa useita. Tässä viisi tämän hetken kiinnostavinta.

Kuin tuhma äänikirja

Pillow-sovelluksessa parit voivat kuunnella valitsemiaan, eroottisia tarinoita ja seurata samalla itse kosketellen toisiaan, suudellen ja niin edelleen. Elite Daily -sivusto kehuu sovellusta naispositiiviseksi ja sopivaksi niin heteropareille kuin seksuaalivähemmistöillekin. Kokeile, jos ideat makuuhuoneessa ovat lopussa. Saatavilla iPhonelle.

Fantasioiden jakoon

Jos et uskalla suoraan ehdottaa kumppanillesi, ota sovellus avuksi. UnderCovers-sovelluksessa kumpikin voi valita, millaisiin seksileikkeihin on valmis, mihin ei ja mistä haluaa keskustella, ja kun parin vastaukset mätsäävät, sovellus kertoo sen. Sovelluksessa on 99 fantasiaa, muun muassa sitomisleikkejä ja seksiä ulkona. Kindu-sovellus toimii samalla tavalla, mutta siihen voi lisätä omiakin fantasioitaan. UnderCovers ja Kindu saatavilla iPhonelle ja Androidille.

Seksikäs lautapeli

Bliss-sovellus on eroottinen virtuaalilautapeli pariskunnille. Sen tekniikka pitää kirjaa suosikkitaustamusiikistanne, siitä, mistä pidätte ja jopa vaatteista, jotka teillä on päällänne. Kukin heittää vuorollaan noppaa ja liikkuu pelilaudalla. Sen jälkeen peli antaa jonkin seksikkään tehtävän muun muassa sen perusteella, mihin ruutuun osuit, kuinka kauan olette pelanneet ja mitä leluja on saatavilla. Saatavilla iPhonelle.

Etäsuhteeseen

OhMiBod-sovellus toimii kaukosäätimenä vibraattorille pitkänkin matkan takaa, joten se sopii hyvin etäsuhteen seksileikkihin. Sovelluksella voi myös tilastoida orgasmejaan, jos se nyt jotakuta kiinnostaa. Saatavilla iPhonelle ja Androidille, tarjolla myös useita yhteensopivia seksileluja.