Hei tuleva Me Naiset –panelisti,

Tervetuloa yhdeksi meistä kehittämään lehteäsi ja www.menaiset.fi sivustoa , liity Mimmin paneeliin!

Miksi? Mimmin lukijana juuri sinun mielipiteesi on tärkeä. Paneelissa pääset vaikuttamaan lehden ja sivuston sisältöihin sekä kertomaan juttu- ja kehitysideasi.

Miten? Paneelin jäsenenä saat 1-2 kyselyä kuukaudessa sähköpostitse. Kysymykset liittyvät useimmiten omaan elämääsi, Me Naiset lehden sisältöön, ulkoasuun ja siinä oleviin mainoksiin. Vastaaminen on nopeaa ja helppoa,sekä joka kerta vapaaehtoista.

Kiitoksena palkkioita : Vastauksesi kerryttävät henkilökohtaista pistetiliäsi , jonka eri tasot oikeuttavat saamaan palkkioina esimerkiksi lehden tilausjakson, xxx tavaran, yyyy tavaran ( HALUTAANKO TÄHÄN JOTAIN PREMEJÄ VAI AINOASTAAN LEHTITILAUKSIA ? ) . Halutessasi voit myös lahjoittaa palkkiosi Me Naisten kanssa Roosanauha –säätiölle? .

Käytännön asioita : Paneelissa mukana oleminen edellyttää internetyhteyttä sekä sähköpostiosoitetta. Vastaaminen ja mukana oleminen on aina vapaaehtoista , ja panelistien henkilötiedot pysyvät täysin luottamuksellisina. Voit  luopua panelijäsenyydestä silloin kun haluat.

Tule mukaan yhdeksi meistä !

REKISTERÖIDY PANEELIIN TÄSTÄ !

Me Naiset lehden lukijapaneelin toteuttaa yhteistyössö Sanoma Magazines Finlandin kanssa yritys nimeltä RAM ( Research and Analysis of Media ) . Jos sinulla on kysyttävää , ota yhteyttä info_fin@rampanle.com