Hei tuleva Me Naiset -panelisti,

Tervetuloa yhdeksi meistä kehittämään lehteäsi ja www.menaiset.fi-sivustoa!

Miksi? Me Naisten lukijana juuri sinun mielipiteesi on tärkeä. Paneelissa pääset vaikuttamaan lehden ja sivuston sisältöihin sekä kertomaan juttu- ja kehitysideasi.

Miten? Paneelin jäsenenä saat 1–2 kyselyä kuukaudessa sähköpostitse. Kysymykset liittyvät useimmiten omaan elämääsi, Me Naiset -lehden sisältöön, ulkoasuun ja lehden mainoksiin. Vastaaminen on nopeaa ja helppoa sekä joka kerta vapaaehtoista.

Kiitoksena saat: Vastauksesi kerryttävät henkilökohtaista pistetiliäsi, jonka eri tasot oikeuttavat saamaan palkintoja, esimerkiksi lehden tilausjakson. Halutessasi voit myös lahjoittaa palkkiosi Me Naisten kanssa Roosa nauha -rintasyöpäkeräykseen.

Paneelissa mukana oleminen edellyttää internetyhteyttä sekä sähköpostiosoitetta. Vastaaminen ja mukana oleminen on aina vapaaehtoista ja panelistien henkilötiedot pysyvät täysin luottamuksellisina. Voit luopua panelijäsenyydestä silloin kun haluat.

Tule mukaan yhdeksi meistä!

REKISTERÖIDY PANEELIIN TÄSTÄ

Me Naiset lehden lukijapaneelin toteuttaa yhteistyössö Sanoma Magazines Finlandin kanssa yritys nimeltä RAM ( Research and Analysis of Media). Jos sinulla on kysyttävää , ota yhteyttä info_fin@rampanel.com.