Syntistä punaista ja kimaltavaa kultaa. Joulun magein kynsityyli on tässä!

Näissä kynsissä jouluiset sävyt kohtaavat trendikkään leopardikuosin.

Tarvitset:

punaisen kynsilakan

kullanvärisen kynsilakan

mustan kynsilakan

hammastikkuja

lisäksi: alus- ja päällyslakkaa

Vaihe 1


Suojaa kynnet levittämällä niihin kerros väritöntä aluslakkaa. Lakkaa sen jälkeen kaksi kerrosta punaisella sävyllä, jotta pohjasta tulee peittävä. Anna kuivua kunnolla.

Vaihe 2


Maalaa kynsilakan harjalla punaisen päälle eri muotoisia kultaisia laikkuja. Täplät kannattaa sijoittaa epäsäännöllisesti pitkin kynttä. Neljästä kuuteen laikkua on sopiva määrä yhteen kynteen.

Vaihe 3


Kun kultaiset laikut ovat kuivuneet, rajaa ne mustalla kynsilakalla. Hammastikulla on helpompi tehdä tarkkoja rajauksia kuin kynsilakan harjalla. Huomioi, että tarkoitus ei ole rajata koko laikkua, ainoastaan osa siitä. Lisää myös mustia pilkkuja täplien väleihin. Levitä lopuksi päälle kiiltävä päällyslakka. Silloin lakkaus kestää pidempään ja on huolitellumman näköinen.

Lisävinkit!

Glitteriä. Jos haluat vielä säihkyvämmät kynnet, laita kultaisten laikkujen päälle glitterilakkaa.

Värit toisinpäin. Voit vaihtaa värit toisinpäin. Lopputuloksesta tulee näyttävä myös, kun pohja on kultainen ja laikut punaiset.

Leikittele sävyillä. Pantterikynnet voi tehdä millä tahansa kolmella sävyllä. Esimerkiksi perinteiseen leopardikuvioon kannattaa valita väreiksi peittävä nude, tummanruskea ja musta.

Tähän tyyliin käytetyt tuotteet: Essien punainen kynsilakkasävy A List, Essien musta kynsilakkasävy Licorice, Max Factorin kultainen kynsilakkasävy Ivory.