Otitko mallia Paris Hiltonista ja käytit tissivyötä? Tai oliko sinulla yhtä likaiset farkut kuin Antti Tuiskulla? Ihastele nollarimuotia ja katso, kuinka moni jakaa samat muistot kanssasi.

1990-luku oli ikimuistoinen silkkipusakoineen ja isoine olkatoppauksineen, mutta oli se 2000-luvun muotikin melko spesiaalia! 

Pengoimme arkistosta kuusitoista 2000-luvulla suosittua vaatetta ja asustetta. Klikkaa alla olevassa kyselyssä, puitko sinä päällesi näitä kyseisiä vaatekappaleita ja asusteita. Ja odota vain: pian suurin osa näistä tekee paluun!

Vastatessasi näet, kuinka moni muu jakaa samat muistot kanssasi, sillä kyselytulokset päivittyvät reaaliajassa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Oletko pukenut päällesi jonkun näistä?

Kuka pystyi kumartumaan matalalantioisissa housuissa ilman, että takapuoli vilkkui? Kuvassa Gimmelin Jenni Vartiainen, Susanna Korvala ja Ushma Karnani (nyk. Olava).

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2000-luvulla vyö oli joko lantiolla – kuten Jenni Dahlmanilla kuvassa – tai sitten rintojen alla.

Tässä Paris Hiltonin tyylinäyte tissivyöstä eli rintavyöstä.

Napapaita saavutti massasuosion 90-luvulla, mutta napa sai näkyä myös 2000-luvun alussa, kuten Killer-yhtyeen Siiri Nordin kuvassa osoittaa. Vieressä vasemmalla Rasmus-yhtyeen Lauri Ylönen.

Britney Spears aiheutti esimerkillään sen, että nollarilätsä (maailmalla baker boy hat) nähtiin monen päässä myös Suomessa. Kuvassa Britney on silloisen poikaystävänsä, Justin Timberlaken, kanssa.

2000-luvun alussa lahkeet olivat leveät ja ne saivat laahata maata pitkin, kuten Nylon Beatin Jonnalla ja Erinillä.

Aerobiccaajilla, kuten Tuuli Matinsalolla (kuvassa), oli velour-asut jo 90-luvulla, mutta muut innostuivat tuosta ihanan pehmeästä kankaasta 2000-luvun puolivälissä sen jälkeen, kun Paris Hiltonin ja Britney Spearsin nähtiin kantavan asua ylpeästi kaupungilla.

No Doubt -yhtyeen Gwen Stefanilla oli tuubitoppeja jos jonkinlaisia!

Verkkopaita oli oikein kelpo vaate 2000-luvulla myös Kwan-yhtyeen Marikon mielestä.

Maastokuosi nousi niin suureen suosioon, ettei ollut vaatekappaletta, jota ei olisi saanut maastokuosillisena. Kuvassa malli ja tv-julkkis Anna Nicole Smith vuonna 2001.

Adidaksen tennarit ovat säilyttäneet suosionsa vuosikymmenestä toiseen, mutta 2000-luvulla sellaiset oli Suomessa kaikilla, myös Hugo-juontaja Taru Valkepäällä.

Antti Tuiskulla oli likaisen näköiset farkut – ja niin oli aika monella muullakin. Suosioon vaikutti Dieselin Luxury of Dirt -mallisto.

Napapaitojen vastapainoksi myös ylipitkät trikootopit olivat suosittuja. Kuvassa yrittäjä Jutta Gustafsberg, nykyään Jutta Larm.

2000-luvun puolivälin jälkeen jokaisella piti olla Ugg-kengät eli uggit – aidot tai kopiot. Kuvassa muusikko Avril Lavigne uggeissaan.

Pashmina-huivi löytyi jokaiselta – piti sitä tai ei. Kuvassa Jasmin Mäntylän näyte huivin sidonnasta.

Reisitaskuhousut oli – ja on yhä – siitä kätevät, että niihin mahtuu puoli omaisuutta. Kuvasa Jone Nikula, joka suosi myös reisitaskushortseja.

Muistatko vielä ajan ennen 2000-lukua, jolloin silkkipusakat, isot ollkatoppaukset ja vyölaukut olivat parasta, mitä ihminen saattoi päällensä laittaa?  Katso, montako 90-luvun trendiä kävit läpit:

Sisältö jatkuu mainoksen alla