Kuvat
Shutterstock & Instagram
Iso kiharapilvi, aurinkolippa, mutsifarkut... Kasari is back! Kuva: Shutterstock.
Iso kiharapilvi, aurinkolippa, mutsifarkut... Kasari is back! Kuva: Shutterstock.

Löytyykö päästäsi hiusdonitsi? Oletko vetänyt jalkaasi mutsifarkut? Keikkuuko lanteillasi vyölaukku?

Kasari, tuo muodin parjatuin vuosikymmen.

Hiusdonitsit, vyölaukut, mutsifarkut, ylisuuret yläosat, denim, neonvärit, muoviset käsilaukut ja aurinkolipat, olkatoppaukset ja pöyhkeät kiharakampaukset – ne ovat olleet pitkään mauttomuuden symboleita. Nyt kasarimuotia näkee kaikkialla.

Missä vaiheessa muotimaailman inhokeista on tullut trendikkäitä?

Syy on muotimaailmassa ja sen viekkaudessa. Ensin korkeavyöröiset mutsifarkut aiheuttivat huvittuneisuutta ja epäuskoa. Kuka nyt tuollaiset jalkaansa vetää? Sitten housuja alkoi vilistä fashionistojen päällä, ja ne alkoivat näyttää siedettäviltä. Kun mutsifarkkupari tuli lopulta vastaan vaateliikkeessä, ne oli jo valmis hankkimaan itselleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Me kaikki olemme joutuneet muotimaailman uhreiksi. Tunnustakaamme siis yhdessä, mitä näistä kasarihelmistä olemme ennen inhonneet ja sittemmin oppineet rakastamaan! Kommentoi jutun alle, mistä kuteista sinun mielesi on muuttunut.

1. Hiusdonitsi

Väitän, että donitsit eivät koskaan täysin kadonneet. Ne ovat piileskelleet kylppäreidemme laatikoissa ja olleet kotikäytössä.

Totuuden nimissä on myönnettävä, että itse oikeastaan odotin donitsin paluuta. Onhan se nyt vaan muita ponnareita hellävaraisempi hiuksille ja helppo käyttää ohuissakin hiuksissa. Ja mikä parasta, nyt väri- ja kuviovaihtoehtoja riittää loputtomiin! Omistan tällä hetkellä viisi donitsia, mutta himoitsen lisää.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oh I Love It (@ohiloveit.nl) on

2. Olkatoppaukset

Siitä on ehkä parisen kuukautta, kun ilmestyin kirpputorilta kotiin mukanani musta silkkinen paita, jonka juju olivat olkatoppaukset ja puhvihihat. Itse pidin paitaa hauskana ja trendikkäänä, mutta mieheni järkyttynyt ilme vihjasi toista.

Toppaukset ja puhvit tekevät taatusti tuloaan, mutta ne eivät ole aivan vielä valtavirtaa. Jonkun on aina oltava edelläkävijä, mutta tällä kertaa se en ollut minä. Myin paidan eteenpäin seuraavana päivänä.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adrienne Wiest (@thevintageepicurean) on

3. Mutsifarkut

Pillilahkeet pitivät pitkään pintansa, mutta tänä vuonna ne ovat joutuneet viimein väistymään. Housutrendien kärkipaikan on valloittanut niin kutsuttu mutsimalli.

Korkealle ulottuva vyötärö ja väljä istuvuus reisissä ja lahkeissa näyttivät vielä pari vuotta sitten karmealta, mutta nyt silmä on jo tottunut tähänkin näkyyn. Mutsifarkut ovat tervetulleet, sillä ne ovat reilusti pillejä mukavammat ja korostavat kivasti vyötärön piukinta kohtaa.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by diamibleu (@diamibleu) on

4. Vyölaukku

Vyölaukku on yksi ihmiskunnan hienoimmista keksinnöistä. Tärkeitä kamoja ei tarvitse kannella käsilaukussa. Lompakko, puhelin ja avaimet ovat aina käden ulottuvilla. Tanssilattialla muut asettavat laukkunsa likaiselle lattialle, mutta sinun arvotavarasi pysyvät mukana menossa vyötäisillä.

Henkilökohtaisesti toivon, ettei vyölaukku mene ikinä pois muodista.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Trend Me Up (@bagsbytrendmeup) on

5. Muoviset veskat

Kuinka moni muistaa nämä lapsuudestaan? Meillä ne kulkivat mukana ainakin kaupassa, uimarannalla ja mökillä. Itseäni ärsytti jo silloin kassin läpinäkyvyys. En halunnut, että kaikki näkivät, mitä kuljetan mukanani. Siksi en ole sortunut veskaostoksille... vielä.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monki (@monki) on

6. Denim

Asu, joka koostuu kokonaan farkusta... Uhka vai mahdollisuus? Itse olen käyttänyt tänä kesänä jo useampaan otteeseen vaaleansinisiä mutsifarkkuja ja lähes samansävyistä farkkurotsia.

Muistan ensimmäisen kerran, kun vedin asun päälleni. Katselin itseäni hetken peilistä ja mietin, että tähän on tultu. Tämäkin näyttää silmääni nyt hyvältä. Ja se on ihan ok.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ŻANETA STACHOWSKA (@stach_zanka) on

Vierailija

Kannattaa ostaa ne 80-luvun muotivaatteet kirppareilta. Tai kaivaa äidin kaapeista. Kestää paremmin, kuin nykyajan rytkyt, tulee halvemmaksi, eikä kuormita luontoa.

Sellaistase

Onhan 70-80- luvun silmälasityylikin palannut, nuorilla naisilla näkee kammottavia isoja mummopokia. Silmälasimuoti on tällä hetkellä todella rumaa, varsinkin värittömät mummopokat ihan oksettavia ja vanhentaa.

Turha nauraa vanhoille kuville ja muotijutuille, yhtä tyhmiltä näytätte kymmenen vuoden päästä kun katsotte kuvianne... hölmöt vaatteet, typerät kampaukset ja varsinkin ihan jumalattoman rumat silmälasit... miten kehtasin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla