Nahkahousuista on tullut monen vaatekaapin luottotuote. Mustalle on tarjolla värikkäitä vaihtoehtoja.

Nahkahousut sopivat myös aikuiseen tyyliin, kun ne yhdistää vaikkapa laatuneuleeseen tai kauniisiin kuoseihin.

1. Baari-iltaan: nahkahousut ja rohkeita kuoseja

Parhaimmillaan nahassa on joustoa, kuten näissä kuvauksemme housuissa. Juhliin mennään nyt väreissä ja kuoseissa, mustat tamineet voi hetkeksi unohtaa. Yläosaksi voisi pukea myös kimaltavan paljettineuleen tai viininpunaisen brokadibleiserin.Kaikissa kuvissa on samat kapealinjaiset, joustavat nahkahousut, 499 e, Dante6. Kukkakimono 259 e, Gustav. Huivikauluspusero 159 e, Ted Baker. Korvakorut 59 e, Linda Toye. Valentinon laukku 1 150 e, Della Marga. Samettipistokkaat 172 e, Urban a. Samettirahi 190 e, Hakola.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 

2. Työmatkalle: nahkahousut ja ylisuuri yläosa

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Reilu neuletakki tuo asuun ryhtiä. Klassiset värit ja vaatteet sopivat nahkahousujen seuraksi töihin. Vaihtoehto voisi olla tummansininen villakangasbleiseri ja valkoinen paitapusero tai kamelinvärinen kasmirneule. Pitkä neuletakki 319 e, Weekend by MaxMara Helsinki. Silkkipusero 229 e, Tiger of Sweden. Gas Bijoux -korva-korut 199 e, La Matta. Laukku 1 195 e, Mulberry. Valentinon nilkkurit 1 050 e, Della Marga.

3. Elokuviin: nahkahousut ja neule

Neule ja nahkahousut ovat oiva pari. Ylisuuri pooloneule tai miehen kaapista lainattu huppari sopivat myös nahkahousujen seuraan. Reipas neuletakki 199 e, Tommy Icons. Pinkki neule 89 e, Samsoe Samsoe Balenciagan laukku 1 490 e, Luxbag. Koristekivilenkkarit  735 e, Miu Miu.

 
Meikki Keiku Borgström/L’Oréal Paris. Hiukset Meron Laine/L’Oréal Professionnel.
Sisältö jatkuu mainoksen alla