Kuvat
Grece Ghanem, Hannah McLeod, Joi Smith, valmistajat
Hannah McLeodin Sue-äidin tyyli sopii Suomenkin suveen kuin nakutettu.
Hannah McLeodin Sue-äidin tyyli sopii Suomenkin suveen kuin nakutettu.

Haussa päivän asu tai uusi tyyli-ihastus? Inspiroidu näiden kolmen upean Instagram-tilin parissa.

Iätön ja ajaton Hannah McLeod

Brittiläinen julkkisstailaaja Hannah McLeod rakentaa käytännöllisistä vaatteista asut itselleen ja äidilleen Suelle ja kertoo samalla, mihin kiinnittää vaatteissa huomiota. Parivaljakko uskoo iättömään tyyliin ja laatuvaatteisiin, joita kuviin tägätyt lempimerkit edustavat. Laatu korvaa määrän ja kaiken a ja o ovat hyvät farkut, vähän parempia kenkiä unohtamatta. 

Hannahin tili: @grahamst.fashion 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Ikä ei sanele tyyliä, osoittavat Hannah ja hänen äitinsä Sue, jotka suosivat samantyyppisiä asuja. 
 

1. Aarikan kaula-käädyn puuhelmet ovat vaahteraa, 49 €, 2. Puuvillatennarit sopivat kaiken kanssa, 69 €, COS. 3. Läppätaskuinen farkkupaita menee takkinakin, 125 €, Second Female.  4. Puuvillainen, väljä paita on monikäyttöisyydessään Graham St. naisten mieleen, 65 €, COS. 5. Samsøen & Samsøen raitahousuissa on kesäfiilistä, 119 €. 6. Puuvillatrikoopaita on ajaton klassikko, 22,90 €, Jackpot. 7. Samsøe & Samsøen prässihousut ovat yhtä mukavat kuin farkut, 109 €, 8. Nahasta punottu kassi kestää käyttöä paremmin kuin sisalista tehty, 69 €, &Other Stories.

Hersyvä ja hulvaton Joi Smith

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Los Angelesissa asuva bloggaaja Joi Smith kehottaa kaikenkokokoisia ja -muotoisia kokeilemaan muodin saralla rohkeasti ihan kaikkea, mikä vain kiinnostaa. Hyväntuuliset kuvat pursuavat kreisejä värejä ja muotoja ja postausten tavoite on saada päivä lentoon. Löydät kuvista liehuvia helmoja, paljasta ihoa ja yleensä myös pienen määrän pinkkiä.

Join tili: @inmyjoi 

Joi Smith suosii pinkkiä. 
 
1. Joi viimeistelee asunsa usein päähineellä, 7,95 €, House 2. Zaran toppi on napakkaa viskoosi-nylonia, 17,95 € 3. Jätä halterneck-topin helma housujen päälle, 25,99 €, Mango. 4. Majen hapsuolkalaukku on minikokoa, 195 €. 5. Lindexin pillifarkkuja myydään kokoon 46 asti, 39,99 €. 6. Part Twon sifonkihameessa on klassikko-ainesta, 89,95 €. 7 InWearin mekossa vilkkuu pantterikuosi, 149,95 €. 8. Ray-banin laseissa on peililinssit, 175 €.

Itsevarma Grece Ghanem

Entinen mikrobiologi, nykyinen personal trainer rakentaa asunsa aina yhden vahvan vaatteen tai -asusteen ympärille. Montrealissa asuvan Grecen tyyli on peloton ja tuo mieleen Hitchcockin sankarit aina vahvalinjaisia aurinkolaseja myöten. Grece shoppailee harvoin, mutta tunteella. Hän saattaa esitellä samoja vaatteita kuten lempparileviksiään moneen kertaan.

Grecen tili: @GreceGhanem

Vaikka Grace suosii hameita, hänen tyylissään on ripaus maskuliinisuutta – ja aimo annos asennetta. 

1. Grece nähdään aina päheissä kengissä, 39,95 €, Zara. 2. Coster Copenhagenin puserossa on vintagen tuntua, 119 €. 3 Niukka neule sopii hameen ja housujen kanssa, 79,95 €, InWear. 4. Pue trumpettifarkut paksupohjaisten tennareiden kanssa, 124,95 €, InWear. 5. Vahva tyyli vaatii vahvat korut, 19,99 €, Mango. 6. Unikko näyttää hyvältä vekkihameessa, 250 €, Marimekko. 7. Olat paljastavasta neuleesta on asun lähtökohdaksi, 165 €, Second Female. 8. Zaran vyölaukku on punottu paperinarusta, 25,95 €. 9. &Other Storiesin aurinkolaseissa on halpa hinta mutta hyvä UV-suoja, 25 €.

Vierailija

Se on Hannah'n eikä Hannahin. Hannah-nimen viimeistä hoota ei lausuta... 

Myöskään sana "uskoa" ei sovi kontekstiin. Kökköä "suomea".

Sinänsä ihan kivoja nuo vanhempien naisten tyylit. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla