Kodin Kuvalehti
Olisikohan vaatteiden valitseminen helpompaa, jos niitä olisi vain muutama?
Olisikohan vaatteiden valitseminen helpompaa, jos niitä olisi vain muutama?

Tekee mieli karsia vaatekaappia ja luopua kokonaan turhasta ostelusta. Tyylikouluttajan mukaan pärjäät vähemmällä, kun valitset ajatonta ja laadukasta.

Tapa- ja tyylikouluttaja, kamarineuvos Kaarina Suonperä kertoo viisi vaateklassikkoa, jotka sopivat lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen. 

  1. Jakku, joka ei rypisty hihoista eikä helmasta. Hyvälaatuisen bleiserin taskut eivät repsota, eivätkä sen kyynärtaipeet ole heti poimuilla. Valitse väriksi sellainen, jossa itse viihdyt ja jonka tiedät pukevan sinua. 
  2. Pitkät housut, jotka sopivat jakkuun. Housut voivat olla eriväriset tai vaikkapa ruudulliset, kunhan ne eivät riitele bleiserin kanssa. Materiaalin tulisi ehdottomasti olla rypistymätöntä.   
  3. Paitapusero. Satsaa laatuun ja valitse pusero, joka ei rypisty, nyppyynny eikä ole hiostava. Ajaton paitapusero on yksivärinen ja hihallinen. Lisää väriä saat huivilla tai koruilla. 
  4. Jalkineet, jotka sopivat hätätilanteessa niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Korkoa saa olla sen verran, että sen kanssa pärjää. Kengissä väriskaala voi olla vähän hillitympi, mustalla pärjää aina. Jalkineissa nahka on varma valinta.  
  5. Neule. Panosta kevyeen, ohueen ja laadukkaaseen villatakkimaiseen neuleeseen, jolla voit mennä parempiinkin paikkoihin. Liian lyhyt neule jättää ristiselän paljaaksi, joten valitse mieluummin lantion mittainen. 

Tämä on Kodin Kuvalehden artikkeli, joka on julkaistu menaiset.fissä. Lisää Kodin Kuvalehden juttuja löydät osoitteesta menaiset.fi/kodinkuvalehti.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Taas on listattu pitkien ja hoikkien (pienirintaisten) luottovaatteet. Odotan meille monimuotoisille sopivia vinkkejä johon eivät kuulu napitetut paidat ja/tai jakut. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla