Pitkäikäisiä luottovaatteita etsivän kannattaa shopata harkiten. Mieti sovituskopissa ainakin kolme asukokonaisuutta, joihin uusi vaate sopii. Tarkista materiaalit ja istuvuus – ja se on siinä! 

Varma nakki

Minimalismi toimii aina. Musta poolo on jälleen ajankohtainen ja näyttää erityisen hyvältä valkoisten farkkujen parina. Villapoo-lo 59,99 €, Object. Farkut 49,99 €, Aware by Vero Moda. Teräväkärkiset nilkkurit,399 €, Boss. Sormus Dyrberg & Kern.

Mitoista toimivin

Leveähelmainen midihame muokkautuu sään mukaan, sillä sen voi pukea myös pillifarkkujen tai leveiden prässihousujen kanssa. Marimekon puuvillaelastaanimekko, 240 €. Lenkkarit 119 €, Agnes Cecilia.

Skarpin uusi ilme

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Kuka tarvitsee valkoista kauluspaitaa, kun simppeli kuviopaita on paljon hauskempi? Pue se suosikkihousujesi tai kynähameen kanssa. Marimekon puuvillaelastaanipusero, 170 €, Marimekko. Villasekoitehousut 145 €, Second Female.

Erotu massasta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pitkästä talvesta selviää parhaiten päheän takin avulla. Kuositakki piristää joka kerta, kun sen vetää ylleen. Villasekoitetakki 349 €, Tommy Hilfiger. Silkkihousut 260 €, Marimekko. Lenkkarit 119 €, Agnes Cecilia.

Nilkat näkyviin

Parhaat farkut ovat mukavat mutta stailit. Pätkäisty flare-puntti on uusi klassikkomitta. Aware by Vero Modan farkut 49,99 €. Napakka ribbineule 39,99 €, Object. Vuoriton villasekoitetakki 699 €, Boss. Lenkkarit 119 €, Agnes Cecilia.

Pidä huivista kiinni!

Lempivaatteiden väreihin sopiva silkki- tai polyesterihuivi viimeistelee asut myös lomakauden ulkopuolella. Sido vanha kunnon neliöhuivi päähän pyykkärityyliin tai kietaise kaulaan kuin Grace Kelly. Huivi 14,99 €, H&M Studio. Silkkipaita 180 €, Marimekko. 

Meikki ja hiukset: Aino-Sofia Kojonen. Malli: Maija / @thegirlwithcurls

Kikkka

Itse en usko että pitäisin noita vaatteita yhtä tai kahta kautta pidempään. Ensimmäinen asu ehkä lähinnä selliasta mikä kestää aikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla