Kuvat
Imaxtree
Tähdethän sen tietävät, kelle nämäkin trendit parhaiten passaavat.
Tähdethän sen tietävät, kelle nämäkin trendit parhaiten passaavat.

Tähysimme tähtiin ja selvitimme, mikä tämän kevään trendeistä sopii millekin horoskooppimerkille.

Horoskoopista voi päätellä yhtä ja toista: vaikka sitten minkälaisia tyyppejä eri horoskooppimerkit ovat juhlissa, miten raha-asiat hoituvat ja millainen koti kenelläkin on. Tällä kertaa annoimme tähtien kertoa, mikä tämän kevään muoti-ilmiöistä sopii parhaiten millekin horoskooppimerkille.

Monet trendeistä voi ottaa haltuun myös ilman, että ryntää ostamaan uutta. Varsinkin kun moni tämän vuoden isoimmista villityksistä tekee paluun menneiltä vuosikymmeniltä. Ajankohtaiset vaatekappaleet ja asusteet saattavat siis hyvinkin jo löytyä kaappien kätköistä.

Kalat (20.2.–20.3.)

Olet voimakkaasti tunteva ja herkkä muutoksille. Siksi sinun ei välttämättä kannata heittäytyä kaikkein villeimpiin trendeihin mukaan. Intuitiivisenä tunnet todennäköisesti sisimmässäsi, mikä tuntuu sinulle omalta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Romanttiselle ja luovalle merkille sopivat mainiosti esimerkiksi herkät kokovalkoiset mekot, puhvihihat ja muut röyhelöyksityiskohdat sekä boheemit hippimekot.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön ZARA Official (@zara) jakama julkaisu

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön BESTSELLER Finland (@bestsellerfinland) jakama julkaisu

Vesimies (21.1.–19.2.)

Vesimiehenä todennäköisesti suorastaan pursuat uusia ideoita ja oivalluksia. Olet ennakkoluuloton ja hurahdat helposti uusiin juttuihin.

Sinulle erinomaisia vaihtoehtoja ovatkin tuoreet trendit kuten sandaalien remmeillä tai muilla naruilla yhteen kurotut lahkeet. Myös virkatut vaatteet ja kengät neliskanttisilla kärjillä ovat sopivan yllätyksellisiä ideoita oivaltavalle persoonallesi.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön annakosturova (@annakosturova) jakama julkaisu

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Paramano.gr (@paramano.gr) jakama julkaisu

Kauris (22.12–20.1.)

Olet käytännöllinen, etkä tuhlaa aikaasi turhuuksiin. Lisäksi tyylissäsi näkyvät myös säntillinen luonteesi ja harkitsevaisuutesi. Samalla kuitenkin arvostat myös kauneutta, joten sinulle ei ole yhdentekevää, miltä vaatteesi näyttävät.

Käytännöllisyys ja tyylikkyys yhdistyvät kauriille täydellisellä tavalla klassisissa bermudashortseissa, paluun tehneissä liiveissä sekä jakkupuvuissa, joissa nähdään nyt esimerkiksi ruutua ja liituraitaa. Kaikissa kolmessa on myös merkin järjestelmällistä puolta ruokkivaa ryhdikkyyttä.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Miu Miu (@miumiu) jakama julkaisu

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön alyssa coscarelli (@alyssainthecity) jakama julkaisu

Jousimies (23.11.–21.12)

Olet elämäniloinen optimisti, joka luottaa omaan näkemykseensä myös vaatevalinnoissa. Katsot elämässä rohkeasti eteenpäin, joten suhtaudut avoimesti myös uusiin trendeihin.

Kevään muodista pirteälle persoonallesi sopivat erityisen hyvin 1960-lukua henkivät isot kukkaprintit. Muotiin palanneet kalastajanhatut puolestaan ovat omiaan sisäiselle seikkailijallesi. Itsevarmuutesi ansiosta uskallat myös kokeilla yllättävämpiäkin yhdistelmiä, kuten bleiseriä lyhyen, rintsikkamaisen topin kanssa.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön ℒaDoubleJ (@ladoublej) jakama julkaisu

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön alyssa coscarelli (@alyssainthecity) jakama julkaisu

Skorpioni (23.10.–22.11.)

Olet horoskooppimerkkien mystikko. Olemuksessasi on niin syvällisyyttä kuin voimakasta seksuaalisuutta.

Vaikka suhtaudut toisinaan epäilevästi uusiin asioihin, kannattaa sinun tänä keväänä rohkaista mielesi. Vallitsevista trendeistä salaperäiseen luonteeseesi sopivat etenkin romanttiset, läpikuultavat tylli- ja sifonkivaatteet sekä korsettimaiset topit. Pukeutumalla trendikkäästi (teko)nahkaan päästä varpaisiin saat aikaan yhtä lailla kiehtovan, mutta voimakkaamman lookin. Nahka-asuissa on nyt myös paljon erilaisia värejä, joilla voit ennaltaehkäistä taipumustasi vaipua synkkyyteen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Bottega Veneta (@bottegaveneta) jakama julkaisu

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön MORE THAN FASHION (@asos) jakama julkaisu

Vaaka (23.9.–22.10.)

Eloisana tyyppinä sopeudut helposti mihin tahansa ja tiedät täsmälleen, millainen asu sopii mihinkin tilanteeseen. Kaapistasi löytyykin todennäköisesti erityylisiä vaatteita joka lähtöön.

Koska olet niin sopeutuvainen, voisit innostua melkein mistä vain kevään muoti-ilmiöstä. Monet vaihtoehdot voivat kuitenkin aiheuttaa valinnanvaikeuden, sillä vaakojen on tunnetusti vaikea tehdä päätöksiä. Ehkä voimme helpottaa valintaa rohkaisemalla sinua tarttumaan ainakin kuplivalle persoonallesi sopiviin kerrostettuihin röyhelöhameisiin ja -mekkoihin sekä kasarihenkisiin olkatoppauksiin. Koska vaa'at rakastavat hauskanpitoa myös paljettitrendi sopii sinulle kuin nakutettu.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Bershka (@bershkacollection) jakama julkaisu

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Sara Grace Wallerstedt (@walldamort) jakama julkaisu

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Pedanttina luonteena ymmärrät loistavasti yksityiskohtien päälle. Siisteys on sinulle sydämenasia, ja kiinnitätkin tarkkaa huomiota myös omaan ulkomuotoosi.

Harkitsevaisena tyyppinä sinulle käyvät täydellisesti klassiset vaatekappaleet, kuten vekkihameet ja suoralinjaiset silkki- tai satiinimekot. Väriyhdistelmänä mustavalkoisuus suorastaan hivelee järjestelmällistä sieluasi.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön ANDIATA (@andiataofficial) jakama julkaisu

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Zia Domic | Hunter Collector (@zia.domic) jakama julkaisu

Leijona (23.7.–22.8.)

Eläinradan kuninkaallisena nautit, kun saat olla huomion keskipisteenä. Tykkäätkin kääntää katseita myös pukeutumisellasi.

Mikään pikkusievä ei ole sinua varten, vaan vaadit asuiltasi näyttävyyttä. Siksi pitkillä hapsuilla varustetut takit ja masiiviset ketjumaiset kaulakorut sopivat itsevarmalle ja rohkealle luonteellesi loistavasti. Ja mikä olisikaan leijonalle sopivampi kuosi kuin viidakkoprintti.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Carla (@carlaansley) jakama julkaisu

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön River Island (@riverisland) jakama julkaisu

Rapu (22.6.–22.7.)

Olet luonteeltasi lempeä ja rauhallinen. Intuitiivisena ihmisenä todennäköisesti valitset myös vaatteesi vaiston varassa ja siihen kannattaakin luottaa.

Taiteellisille ravuille osuva kevättrendi on huiveista inspiraationsa saavat keveät printtimekot. Herkälle luonteelle sopivat myös pastelliset sorbettisävyt, kuten minttu ja koralli. Koti-ihmisenä rapu viihtyy lisäksi hyvin mukavissa neulemekoissa, joita on nyt paljon etenkin raidallisina.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön JONATHAN SIMKHAI (@jonathansimkhai) jakama julkaisu

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Roksanda (@roksandailincic) jakama julkaisu

Kaksonen (21.5.–21.6.)

Olet varsinainen ilopilleri ja innostut helposti. Olet myös muuntautumiskykyinen, joten tyylisi saattaa vaihdella tiuhaankin.

Janoat jatkuvasti muutosta, mutta toisaalta kyllästyt helposti. Siksi kannattaa panostaa vaatteisiin, joita on myöhemmin helppo yhdistellä muuhunkin. Vältyt tylsistymästä, kun maustat asuja leikkisälle luonteellesi sopivilla yksityiskohdilla, kuten niin kutsutuilla ämpärilaukuilla tai hauskoilla tolppakorkoisilla kengillä. Myös pallokuosi on sopivan pirteä, mutta samalla klassinen valinta.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön LOEWE (@loewe) jakama julkaisu

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Zia Domic | Hunter Collector (@zia.domic) jakama julkaisu

Härkä (20.4.–20.5.)

Arvostat perinteitä ja pysyvyyttä, ja äkilliset muutokset voivatkin tuntua sinusta vaikeilta. Siksi sinun kannattaa pysytellä lähellä tuttua tyyliäsi.

Kevään trendeistä esimerkiksi klassinen trenssitakki toimii aina. Koska olet käytännöllinen ja mukavuudenhaluinen, saatat hyvinkin innostua myös terveyssandaalityylisistä jalkineista.

Trendimateriaaleista mokka tarjoaa sekä härän arvostamaa ylellisyyttä että mukavuutta.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Alberta Ferretti (@albertaferretti) jakama julkaisu

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön STEEN & STRØM DEPARTMENT STORE (@steenogstromoslo) jakama julkaisu

Oinas (21.3.–19.4.)

Olet päättäväinen ja tunnet oman tyylisi. Sinulta ei itsevarmuutta puutu, joten et arkaile kokeilla rohkeimpiakin trendejä.

Sinulle mainioita valintoja ovatkin niin paluun tekevät superlyhyet hot pantsit kuin näyttävät diskotyyliset jättikauluksetkin. Energiselle persoonallesi nappivalinta ovat niin ikään neonvärit.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Louis Vuitton Official (@louisvuitton) jakama julkaisu

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Zalando (@zalando) jakama julkaisu

ju hu huu

Härkä11 kirjoitti:
Voi ei, kuka härkä laittaa terveyssandaalit jalkaan vapaa-ajalla :D Ei kukaan.

Sanotaan nyt ihan suoraan vaan että käyttävät crocseja. =D

Sisältö jatkuu mainoksen alla