Herttuatar Meghanin (vas.) tyyli on tainnut tehdä vaikutuksen myös prinsessa Beatriceen. Kuva: MV Photos
Herttuatar Meghanin (vas.) tyyli on tainnut tehdä vaikutuksen myös prinsessa Beatriceen. Kuva: MV Photos

Hettuatar Meghanin rento tyyli inspiroi myös aatelisia.

Prinssi Harryn tuore puoliso herttuatar Meghan on lyhyessä ajassa noussut hovin johtavaksi muoti-ikoniksi. Kansa seuraa hänen asuvalintojaan silmä kovana, ja hänen käyttämänsä ketjuliikkeiden vaatteet myydään nanosekunnissa loppuun. Herttuattaren aiheuttamaa muotihurmosta on jo ryhdytty kutsumaan Meghan-efektiksi

Tavallisen rahvaan lisäksi muutama siniverisempikin taitaa fanittaa herttuattaren elegantin trendikästä tyyliä.

Prinssi Harryn serkku prinsessa Beatrice on aikaisemminkin totuttu näkemään näyttävissä asuissa. Prinssi Andrew'n vanhempi tytär on suosinut hillittömiä hattuja ja suurikuvioisia mekkoja. Tyyli on ollut mieleenpainuva, mutta tätimäisellä tavalla. 

Beatrice (vas.) ja hänen siskonsa prinsessa Eugenie vuoden 2013 eleganssissaan. Kuva: MV Photos
Beatrice (vas.) ja hänen siskonsa prinsessa Eugenie vuoden 2013 eleganssissaan. Kuva: MV Photos

Beatricen ikimuistoisin muotihetki oli epäilemättä vuonna 2011, kun hän purjehti pikkusiskonsa prinsessa Eugenien kanssa huikeissa hatuissaan prinssi Williamin ja Kate Middletonin häihin.

Kun nämä hatut on nähnyt kerran, niitä ei enää koskaan saa pyyhittyä pois verkkokalvoiltaan. Kuva: MV Photos
Kun nämä hatut on nähnyt kerran, niitä ei enää koskaan saa pyyhittyä pois verkkokalvoiltaan. Kuva: MV Photos

Nyt prinsessa Beatricen muotikurssi on kuitenkin kääntynyt jyrkästi 2010-luvun suuntaan. Poissa on tätimäinen tyyli. Pömpöösit leningit ovat vaihtuneet kauniisti istuviin mekkoihin ja vaateyhdistelmät ovat oikeasti hauskoja. Herttuatar Meghan on esiintynyt usein takki huolettomasti harteille heitettynä, ja nyt myös Beatrice on omaksunut saman tyylin. Rentoa ja klassista!

Mitä herttuatar Meghan edellä, sitä Beatrice perästä.
Mitä herttuatar Meghan edellä, sitä Beatrice perästä.

 

Stylisti Rochelle White ruoti Daily Mail -lehdessä Beatricen tyylin meghanmaista muutosta.

– Beatrice on selvästi ottanut vaikutteita Meghanin ja Katen pukeutumistyyleistä. Luulen, että Meghanin vaatevalinnat ovat saaneet Beatricenkin kiinnittämään huomiota omaan ulkoasuunsa, White pohtii Daily Mailissa.

”Tämä uusi tyyli imartelee häntä paljon enemmän kuin entinen.”

– Hänen pukeutumistyylinsä on muuttunut sofistikoidummaksi ja trendikkäämmäksi. Tämä uusi tyyli imartelee häntä paljon enemmän kuin entinen. Beatricella on aina ollut vahva oma maku. Jännittävää nähdä, mihin suuntaan hänen tyylinsä nyt kehittyy, White jatkaa.

Nähtäväksi myös jää, keneen Meghan-efekti seuraavaksi iskee.

Kendall Jennerin jalassa bongattu tyylikäs nilkkalaukku! Tuleeko tästä uusi hitti? 

Tässä on todellinen vyölaukku 2.0 – yhdysvaltalaisen muotivaikuttajan Kendall Jennerin jalassa on nähty nilkkalaukku. Kyseessä on pikkuruinen käsilaukkua muistuttava kassi, joka kiinnitetään söpösti nilkkaan. Laukku bongattiin Kendallin Instagram-tarinasta. Asiasta uutisoi Elite Daily

Piileekö tässä muotivillityksessä uhka vai mahdollisuus? Listasimme plussat ja miinukset. 

Nilkkalaukku ei välttämättä sytytä, koska... 

  • Kun laukusta haluaa ottaa jotain, joutuu kumartumaan. Tiukassa ja lyhyessä mekossa se voi olla kiusallista julkisella paikalla. 
  • Pitkillä kävelymatkoilla laukku saattaa painaa askelta. 
  • Jotkut yhdistävät nilkkoihin kiinnitetyt esineet ikävästi vankeihin. 

Toisaalta nilkkalaukku saattaa olla myös hitti, sillä... 

  • Kun laukku roikkuu nilkassa, kädet ovat vapaina! 
  • Ei ole enää sitä ongelmaa, että mihin jättäisi laukun baarissa siksi aikaa, kun menee tanssimaan. Nilkkalaukku kulkee kätevästi mukana mihin tahansa meneekin. Vähän kuin nilkkaan pujotettavat rannekkeet uimahalleissa!

Nähtäväksi jää, koska nilkkalaukut rantautuvat katukuvaan – vai rantautuvatko ollenkaan. 

Vain muutama kuukausi sitten kolmannen lapsensa saanut herttuatar Catherine on nähty upeassa keltaisessa kotelomekossa.

Wimbledonin tennisturnauksessa on jälleen nähty monia tuttuja kasvoja. Tällä kertaa huomiota on herättänyt erityisesti herttuatar Catherine, joka seurasi tennisottelua  kirkkaan keltaisessa mekossa sunnuntaina puolisonsa prinssi Williamin kanssa.

Asu on monin tavoin Catherinelle epätyypillinen: Ilta-Sanomien mukaan Dolce & Gabbanan mekko on jopa 1 200 euron arvoinen.

Normaalisti Catherine nähdään hillitymmän värisissä asuissa, joiden hinta liikkuu muutamassa sadassa eurossa. Lisäksi Catherine suosii usein kotimaisia merkkejä.

Uskoisiko, että herttuatar Catherine sai kolmannen lapsensa vain muutama kuukausi sitten?
Uskoisiko, että herttuatar Catherine sai kolmannen lapsensa vain muutama kuukausi sitten?

Yksinkertaisessa leningissä on muutama piristävä yksityiskohta.
Yksinkertaisessa leningissä on muutama piristävä yksityiskohta.

Asuvalinnasta tekee kiinnostavan myös se, että herttuatar Meghan käytti myös näyttävän keltaista mekkoa vain muutama viikko sitten Lontoossa.

Meghanin ja Catherinen mekoissa on paljon samaa: värin lisäksi molemmat leningit ovat hyvin istuvia kotelomekkoja. Myöskään Meghanin asu ei ollut siitä halvimmasta päästä, vaan Brandon Maxwellin mekko on maksanut lähes 1 500 euroa.

Meghania on jo pidemmän aikaa suitsutettu muotivaikuttajaksi, joka peittoaa jo nyt Catherinenkin. Lieneekö siis sattumaa, että Meghanin näyttävän mekkovalinnan jälkeen Catherinella nähdään hyvin pian samankaltainen asu? 

 

#meghanmarkle #hrhtheduchessofsussex #meghanmarkle #duchessofsussex #meghanmarklestyle #meghanmarklestyle #princeharry #princewilliam #princessdiana #princeharrywindsor #princeharryandmeghan #england #queenelizabeth #royalfamily #royalwedding #bukingampalace #royalwedding2018 #princeharryandmeghanm arkle #princeharryandmeghanmarklewedding #katemiddleton #katemiddletonofcambridge ##meghanmarkle #hrhtheduchessofsussex #meghanmarkle #duchessofsussex #meghanmarklestyle #meghanmarklestyle #princeharry #princewilliam #princessdiana #princeharrywindsor #princeharryandmeghan #england #queenelizabeth #royalfamily #royalwedding #bukingampalace #royalwedding2018 #princeharryandmeghanmarkle #princeharryandmeghanmarklewedding #katemiddleton #katemiddletonofcambridge #princessdiana #ladydiana #princewilliamdukeofcambridge #prenscharles #princewilliamandkatemiddleton

Henkilön Meghan Markle (@duchessmeghanfan) jakama julkaisu

Sinänsä ei olisi kummallista, että Meghanin olisi inspiroinut Catherinea muotivalinnassa – on Meghanista otettu mallia kuninkaallissuvussa aiemminkin!

Niin sanottu Meghan-efekti on tarttunut jo ainakin prinssi Harryn serkkuun prinsessa Beatriceen