Markettimuoti ottaa juuri nyt isoja harppauksia eteenpäin. Poimimme syksyn mallistoista 15 vaatetta, joissa on klassikkopotentiaalia.

Vaatekaapin kulmakivet saattavat tätä nykyä löytyä vaikka viikonlopun ruokaostosten yhteydessä. Ensin Lidl-ketju alkoi raivata tietään varteenotettavaksi vaatekaupaksi, ja muut ovat vähitellen seuranneet perässä.

Lidlin erikoisuutena ja valttikorttina ovat olleet edulliset vaatteet hyvistä materiaaleista. Se on tuonut myyntiin muun muassa kasmirneuleita ja nahkatakkeja. Myös Prisman tämän syksyn mallistossa on aitoa nahkaa olevia kenkiä, jotka vieläpä näyttävät tyylikkäiltä!

Tämän syksyn markettimuodissa on paljon vaatteita, joista voisi hyvin tulla jopa klassikoita. On yksinkertaisia neuleita, jotka eivät takuulla mene muodista, sekä ajattomia mekkoja ja housuja niin työ- kuin juhlakäyttöönkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poimimme mallistoista parhaat päältä, mutta haluamme vielä tietää, mikä iskee juuri sinun klassikkotutkaasi! Katso kuvat alta ja äänestä niitä vaatteita, jotka puhuttelevat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla